Korkunç ölüm!

Üzerine tiner dökülen 13 yaşındaki Filistinli kız hayatını kaybetti. Polis olayla ilgili olarak kızın babası ve amcasını gözaltına aldı.

Haberler 04.09.2021 - 00:31 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

anlurfann hmaksut Mahallesindeki 3176 Sokaktaki evlerinde üzerine dökülen tinerin alev almas sonucu 13 yandaki Filistin uyruklu Amara Dnin vücudunda yanklar olutu.

Salk ekiplerince evdeki ilk müdahalenin ardndan Mehmet Akif nan Eitim ve Aratrma Hastanesi yank ünitesine kaldrlan Amara D. kurtarlamad.

LK FADELER ORTAYA çIKTI

Polis, hayatn kaybeden Amara D.nin yaklm olma ihtimali üzerine baba M.D. ile ismi örenilmeyen amcasn gözaltna ald. Polis tarafndan gözaltna alnan Amara Dnin babas M.D. ve kz kardei L.Dnin (12) ilk ifadelerinde olayla ilgilerinin olmadn ileri sürdükleri örenildi. Emniyetteki ilemleri tamamlanan M.D. ve L.D. adliyeye sevk edildi.

Öte yandan, olayn yaand evin yaknlarnda oturan Y.K, gazetecilere, baba ve 2 kznn yalnz yaadn, inaatta çalan baba M.Dnin ie giderken kapy çocuklarn üzerine kilitlediini söyledi. Olay günü Amara Dnin evde tek olduunu ve yüksek müzik sesinin geldiini belirten Y.K, yardm sesleri üzerine kapy çekiç yardmyla krarak içeriye girdiklerini anlatt.

KAPIYI KIRARAK çER GRMLER

Y.K, Amara Dnin, önce sopayla dövüldüünü sonra yakldn söylediini öne sürerek, durumu polis ve salk ekiplerine bildirdiklerini kaydetti. Bu arada, Aile ve Sosyal Hizmetler l Müdürlüü görevlileri de eve gelerek inceleme yapt. Ayrca evin banyosunda çok miktarda saç ve oyuncak bebeklerin bulunmas da dikkati çekti.

Ana Sayfaya Git