Korona virüs nedeni ile kapalı olan iş yeri soyuldu

Diyarbakır'da içinde 121 yıllık tarihi değirmen taşının bulunduğu kahvaltı salonu korona virüs nedeniyle kapalı olmasını fırsat bilen hırsızlar tarafından soyuldu. Camı kırıp içeri giren hırsızlar, işletmede bulunan antika eşyaları çalarak kayıplara karıştı.

Haberler 03.04.2020 - 00:44 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

çinin Wuhan kentinde ortaya çkan ve ksa sürede tüm dünyay etkisi altna alan korona virüs salgn nedeni ile i yerlerini kapatan iletmecilere bir darbe de hrszlardan geldi. çinde 121 yllk tarihi deirmen tann olduu kahvalt salonunun camn krarak içine giren hrszlar, maddi deerleri yüksek olan eyalar alarak kayplara kart.

Yaanan hrszlk olayna ilikin açklamada bulunan kahvalt salonu sahibi Alaadin Klç, korona virüs nedeni ile evde kal çarsna uyduklarn evde kalnca da hrszlara frsat doduunu söyledi. Klç, Salonun cam kenarna mutfak müzesi süsü vermitik kültüre yönelik olarak, hrszlar tala cam krdktan sonra elle ulaabilecei cam kenarna braktmz ve eski köy mutfaklarnda kullandmz antika eyalar götürmüler, alarm devreye girince brakp kaçmlar. Bu hrszlar korona virüsten daha tehlikelidirler dedi.

Yetkili kurumlara da çarda bulunan Klç, Bu olaylarn kontrol altna alnmas gerekiyor. Artk evimizden ne zaman çkacaz, ne zaman kapkaça urayacaz ve i yerimiz ne zaman soyulacak diye düüne düüne gece bile uyuyamyoruz. Korona virüs ile ilgili olarak yaplan çarya salmz için ve kimseye bir zararmz olmasn diye uyduumuz zaman ise böyle sonuçla karlamak bizleri üzüyor. Gereinin en ksa sürede yaplmasn rica ediyorum diye konutu.

Klçn ikayetinin ardndan güvenlik güçleri zanllarn yakalanmas için çalma balatt

Ana Sayfaya Git