Köy evini silah atölyesine çevirmiş

Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, silah ve mühimmat ticareti yapılan biri köy evi iki adrese eş zamanlı operasyon düzenledi. Gözaltına alınan 2 şüpheliden biri emniyetteki ifadesinden sonra serbest bırakılırken, diğer şüpheli ise çıkarıldığı mahkemece adli kontrolle serbest bırakıldı.

Haberler 21.11.2020 - 09:08 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

DYARBAKIR Kaçakçlk ve Organize Suçlarla Mücadele ube Müdürlüü ekipleri, silah ve mühimmat ticareti yaplan biri köy evi iki adrese e zamanl operasyon düzenledi. Gözaltna alnan 2 üpheliden biri emniyetteki ifadesinden sonra serbest braklrken, dier üpheli ise çkarld mahkemece adli kontrolle serbest brakld.

Diyarbakr l Emniyet Müdürlüü Kaçakçlk ve Organize Suçlarla Mücadele ube Müdürlüü Organize Suçlar Büro Amirlii ekipleri, Diyarbakr Cumhuriyet Basavclnn yapt bir soruturma kapsamnda, Silah ve Mühimmat Ticareti yapld öne sürülen iki adrese, 12 Kasm sabah e zamanl operasyon yapt.

SLAH ATÖLYESNE çEVRM

Av bayii sahibi olan M.B ile silah tamircisi olan Kadri A., gözaltna alnd. üphelilerden Kadri A.nn köy evinde yaplan aramada, 5 tabanca, 18 arjör, 1 haval tüfek, tabanca parçalar, arjörler, fiekler ile 3 adet torna makinesi, 2 adet freze makinesi, 2 adet pres makinesi ve makinelere ait parçalar ele geçirildi.

Köy evini silah atölyesi dükkanna çeviren Kadir A., stanbuldan 6 yl önce Diyarbakra geldim. Silah ii baba iimdi dedii örenildi. Gözaltna alnan üphelilerden M.B. emniyetteki sorgusunun ardndan serbest braklrken, mahkemeye sevkedilen 64 yandaki Kadir A., adli kontrolle serbest brakld.

Ana Sayfaya Git