Köyü otele çevirdi

Batman’ın Gercüş ilçesine bağlı Yolağzı köyü karşısında bulunan ve 1412 yılında kurulan tarihi Kostelune köyü, otantik yapısı, mağara evleri ve doğasına uygun orijinal bir şekilde restore edilerek otele çevrildi.

Haberler 21.08.2017 - 00:56 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

32 maaralardan dönme lüks odalaryla 50 yatak kapasitesiyle hizmet veren otel, Güneydouda her kesime batdaki tüm imkanlaryla tatil imkan salyor. Otel sahibi Serhat Sevim, hizmette snr tanmadklarn ve 24 saat açk olduklarn bildirdi. Tarihin burada tekrar tekerrür ettiini ve 4 yldz konforunda hizmet verdiklerini belirten Sevim, 605 yllk tarihe sahip Süryanilere ait Kostelune köyünü orijinal haliyle deerli abimiz Mahmut Orak tarafndan tam 10 ylda restore edilerek otele evirilmiti. 18 bin metrekarelik bir alanda bulunan otelimizde 2 adet havuzu da bulunmaktadr.

KÖYÜ OTELE çEVRD

Özellikle orijinal maara odalarmz, mesire ve piknik alanmz, binin üzerinde meyve aaçlarmz, restoranmz, revir ve otelde bulunmas gereken tüm hizmetler bulunmaktadr. Otelimiz Avrupa standartlarnda konforlu ve tarih kokan bir mekndr. Otelimizi hizmete koymamza ramen, peyzaj çalmas, mini hayvanat bahçesi, oyun park, Bundalo ahap evleri ve çeitli alanlarda düzenlemelerimizle halkmzn hizmetine sunmak için çalmalarmz devam etmektedir dedi.

Ana Sayfaya Git