Kripto para dolandırıcılığı; 62 kişi sağlık kontrolünden geçirildi

Kripto para dolandırıcılığı operasyonunda gözaltına alınan 70 kişiden 62'si adliyeye sevk edildi. Aralarında firari Faruk Fatih Özer'in kız kardeşi Serap Özer ile erkek kardeşi Güven Özer'in de olduğu şüpheliler Kartal Dr. Lütfi Kırdar Şehir Hastanesi'nde sağlık kontrolünden geçirildi.

Haberler 27.04.2021 - 00:15 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Anadolu Cumhuriyet Basavclnca, Thodex kurucusu Faruk Fatih Özerin 2 milyar dolarlk kripto para ile yurtdna kaçmasnn ardndan soruturma balatld. stanbul Siber Suçlarla Mücadele ube Müdürlüü ekiplerince, stanbul merkezli 8 ilde düzenlenen e zamanl operasyonlarda, Faruk Fatih Özerin kz ve erkek kardeinin de aralarnda olduu 70 kii gözaltna alnd. Emniyette ifadeleri alnan üphelilerden 62si bu sabah adliyeye sevk edildi. üpheliler, stanbul Emniyet Müdürlüünden polis otobüsleriyle çkarlarak Kartaldaki Anadolu Adliyesine götürüldü. 8 üphelinin emniyetteki ilemlerinin sürdüü örenildi. Thodexin kurucusu ve yöneticisi Faruk Fatih Özerin de arasnda bulunduu firari 10 üphelinin yakalanmasna yönelik balatlan çalmalarn devam ettii bildirildi.

Aralarnda firari Faruk Fatih Özerin kz kardei Serap Özer ile erkek kardei Güven Özerin de olduu üpheliler Kartal Dr. Lütfi Krdar ehir Hastanesinde salk kontrolünden geçirildi.

SERAP VE GÜVEN ÖZERN SALIK KONTROLÜNDE çEKLEN GÖRÜNTÜLER

Kripto para dolandrcl operasyonunda gözaltna alnan 70 kiiden 62si adliyeye sevk edildi. Aralarnda firari Faruk Fatih Özerin kz kardei Serap Özer ile erkek kardei Güven Özerin de olduu üpheliler Kartal Dr. Lütfi Krdar ehir Hastanesinde salk kontrolünden geçirildi. Abi karde hastaneye girerken görüntülendi.

Ana Sayfaya Git