Küçük kızın tacizden kaçarak kurtulduğu iddiası

Diyarbakır’ın Bağlar ilçesinde bakkaldan dönen küçük yaşlardaki kız çocuğunun yardım bahanesiyle kendisini kaçırmak isteyen şahıstan eve kaçarak kurtulduğu ileri sürüldü.

Haberler 15.12.2017 - 09:13 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Diyarbakrn Balar ilçesinde bakkaldan dönen küçük yalardaki kz çocuunun yardm bahanesiyle kendisini kaçrmak isteyen ahstan eve kaçarak kurtulduu ileri sürüldü.

KÜçÜK KIZA TACZ DDASI

Olay, merkez Balar ilçesi 5 Nisan Mahallesinde 10 Aralkta meydana geldi. ddialara göre, bakkaldan evine giden küçük yalardaki kz çocuuna yaklaan bir ahs, yardm bahanesiyle kzla konumaya balad. 10 TL para veren ve yardm paketi de vermek için kendisiyle gelmesini isteyen ahstan korkan çocuk, birinci katta bulunan evlerine girerek durumu annesine anlatt. Sokaa çkan anne, kimseyi göremeyince durumu esnafa bildirdi. Güvenlik kameras görüntülerine bakan esnaf, kz çocuun da tarifiyle adam belirledi. Polis, ahsn yakalanmas için çalma balatt.

MARKEZ SAHB ANLATTI

Market sahibi Mehmet erif Güngörür, Pazar günü 5-6 yalarnda iki tane kz çocuunu takip ediyor. Onlar markete girdikten sonra kar sokaa giriyor. Orada küçük bir kz çocuu evden çkt zaman kz çaryor. Sana 10 lira vereyim, size bir yardm çkm. Benim arkamdan gel beni takip et. Size o yard paketlerini vereceim demi. Kz korkup eve kaçm. Annesine haber verdi. Annesi de gelip bize söyledi. Biz de kameralardan yola çkarak olayn gerçek olduunu fark ettik. Kz kendisi tand adam. Bu adam olduunu söyledi. Kza dokunmam ama onu baka yere götürecekti. Olay bu ekilde geliti dedi.

Ana Sayfaya Git