Kula'da asker cinneti! 3 asker şehit

Kula'da yaşanan asker cinnetinde 3 asker şehit oldu.Manisa Kula Jandarma Karakolu'nda görevli askerlerden Ziraat Fakültesi mezunu kısa dönem jandarma er Nedim Abeş, tuttuğu nöbet sırasında geçirdiği cinnet akabinde koğuşta uyuyan 3 askerin şehit düşmesine sebep oldu.

Haberler 12.07.2017 - 02:43 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Kulada yaanan asker cinnetinde 3 asker ehit oldu.Manisa Kula Jandarma Karakolunda görevli askerlerden Ziraat Fakültesi mezunu ksa dönem jandarma er Nedim Abe, tuttuu nöbet srasnda geçirdii cinnet akabinde kouta uyuyan 3 askerin ehit dümesine sebep oldu.

Psikolojik bozukluu yoktu

Üç askerin kol, bacak ve karnlarndan yaral olduklar, hayati tehlikelerinin bulunmad belirtildi. Abein daha önceden bilinen bir psikolojik bozukluu ve sorununun olmad, bir anlk cinnet srasnda böyle bir ey yaptnn sanld belirtildi.

Valilik açklama yapt

Manisa Valiliinden olayla ilgili u açklama yapld: Kula lçe Jandarma Komutanlnda vatani görevini yapan bir jandarma erin kiisel nedenlerden kaynakland düünülen bir gerekçeyle bir anda kouu otomatik silahla taramas sonucu 3 askerimiz ehit olmu, 3 askerimiz yaraland. Fail jandarma er intihar etmek suretiyle hayatna son verdi. Aziz milletimize ve kederli ailelere basal, yaral askerlerimize acil ifalar temenni ederiz.

Ana Sayfaya Git