Kullanılmayan metruk bina da kemiklerinin köpekler tarafından yenildiği erkek cesedi bulundu

Samsun İlkadım ilçesinde bulunan kullanılmayan metruk bina da çürümüş erkek cesedi bulundu. Samsun'da bulunan erkek cesedinin kimliği henüz belirlenemedi.

Haberler 25.08.2017 - 16:07 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Samsun lkadm ilçesinde bulunan kullanlmayan metruk bina da çürümü erkek cesedi bulundu. Samsunda bulunan erkek cesedinin kimlii henüz belirlenemedi.

lkadm ilçesi Klçdede Mahallesinde 10 katl metruk binann Bodrum katnda bir erkee ait olduu düünülen çürümü insan cesedine rastland. Bir vatandan binadaki kemikleri fark ederek polisi aramas sonucu Samsun Emniyeti harekete geçti. Cesedin olduu binaya giren Olay Yeri nceleme ekipleri ve Cinayet Büro ekipleri, dalm halde bulunan kafatas ve kemikleri inceledi. Ekipler cesedin 1 yl akn süredir burada olabileceini ve cesedin erkek cesedi olduunu belirledi. Köpeine yiyecek vermeye gittii srada çürümü cesedi fark ederek polislere haber veren Gökhan Keskin, çeride köpek sesini duydum. Köpein havladn düünerek yiyecek alarak ona vermeye gittim. çeri girdiimde kemiklerin olduunu gördüm ve direkt polisi aradm dedi.

Ceset, Samsun Cumhuriyet Basavcl tarafndan yaplan incelemelerin ardndan otopsi için morga kaldrld.

Ana Sayfaya Git