Kumanda görünümlü tabanca polisi yaraladı

Eyüpsultan'da denetim yapan polisler şüphelendikleri bir aracı durdurdu. Aşağı indirilen yabancı uyruklu 3 kişi üzerinde yapılan aramada, bir kişinin hırkasının şapka kısmı kontrol edildiğinde çakmak görüntülü bir cisim bulundu. Polis yabancı uyruklulara cismin ne olduğunu sordu ancak cevap alamayınca, bulunan cismi incelemeye aldı. Bu sırada cihazın ateş alması sonucu polis memuru elinden yaralandı. 3 şüpheli gözaltına alınırken, yaralı polis memuru hastaneye kaldırıldı.

Haberler 16.10.2021 - 11:08 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Eyüpsultanda denetim yapan polisler üphelendikleri bir arac durdurdu. Aa indirilen yabanc uyruklu 3 kii üzerinde yaplan aramada, bir kiinin hrkasnn apka ksm kontrol edildiinde çakmak görüntülü bir cisim bulundu. Polis yabanc uyruklulara cismin ne olduunu sordu ancak cevap alamaynca, bulunan cismi incelemeye ald. Bu srada cihazn ate almas sonucu polis memuru elinden yaraland. 3 üpheli gözaltna alnrken, yaral polis memuru hastaneye kaldrld.

Eyüpsultan lçe Emniyet Müdürlüü ekipleri denetim srasnda üphelendikleri bir otomobili durdurdu. Araç içerisinde bulunan yabanc uyruklu 3 kii aa indirilerek üst aramas yapld. Bu srada üphelilerden Alakbar Q,nun hrkasnn apka ksm kontrol edildiinde bir cisim bulundu. Ne olduunu anlamayan polisler, üphelilere sordu.

POLSN ELNDE ATE ALDI

Yakalanan üphelilerin cevap vermemesi üzerine bir polis memuru cihaz incelemeye ald. Üzerinde bulunan dümeye basld anda cihazn ate almasyla birlikte polis memuru elinden yaraland. Hastaneye kaldrlan polis memuru tedavi altna alnrken, 3 yabanc uyruklu üpheli ise gözaltna alnd. Yaplan incelemede kumanda görünümlü cihazn tabanca olduu ve 2 mermi ald görüldü.

Ana Sayfaya Git