Kumar oynarken yakalandı

Diyarbakır'ın Hani ilçesinde terör örgütüne üye olma suçundan aranan şüpheli kumar oynarken yakalandı.

Haberler 23.04.2020 - 10:47 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Valilikten yaplan açklamada, l Jandarma Komutanl tarafndan yaplan çalmalarda, Hani ilçesinin Kaledibi Mahallesinde ikamet eden ve hakknda silahl terör örgütüne üye olma, örgütün veya amacnn propagandasn yapma, uyuturucu veya uyarc madde ticareti yapma ve salama, kamu malna zarar verme, 2313 Sayl Kanuna aykrlk suçlarndan 18 ayr yakalama kararyla 2014ten bu yana aranan R.Ynin Hani ilçesinin Kaledibi Mahallesi Sarevler mezrasnda olduu bilgisinin alnd bildirildi.

Düzenlenen operasyonda, zanlnn koronavirüs (Kovid-19) ile ilgili tedbirlere ramen açk bulunan, A.Znin ilettii ruhsatsz kahvehanede, üzerinde kardeine ait kimlik ile kumar oynarken yakaland kaydedilen açklamada, zanlnn ilemlerinin ardndan sevk edildii adli makamlarca tutukland belirtildi.

KUMAR OYNARKEN YAKALANDI

Ruhsatsz kahvehaneyi ileten A.Z. hakknda kumar oynamak için yer ve imkan salamak suçundan adli, genelge kapsamnda kapal olmas gereken kahvehaneyi açk bulundurmaktan idari ilemlere balanld aktarlan açklamada, unlara yer verildi:

Ayrca ayn kahvehanede bulunan kahvehane ileticisi dahil toplam 16 kii hakknda 1593 sayl Kanunun 282. maddesi gerei sosyal mesafe kuralna uymamaktan kii ba 3 bin 191 lira idari yaptrm cezas uyguland. l Jandarma Komutanlnca, geçmite iledikleri suçlarn üphelisi ve firar durumunda olanlarn yakalanmasna yönelik balatlan çalmalar devam etmektedir. Halkmzn huzur ve güvenliinin salanmasna yönelik yürütülen adli ve mülki görevlere artan bir azim ve kararllkla aralksz olarak devam edilmektedir.

Ana Sayfaya Git