Kurşun yağdırdı

Bilecik'te boşanma aşamasında olduğu eşi ile kayınpederini mahkeme çıkışı vuran zanlı yakalandı. Öte yandan Cemile Acar'ın avukatının da olay yerinde olduğu, son anda kaçtığı öğrenildi. Onur Acar'ın ise, cezaevinden yeni çıktığı bilgisine ulaşıldı. Bilecik İl Emniyet Müdürü Ertuğrul Namal olay yerine gelerek inceleme yaptı.

Haberler 17.11.2020 - 09:59 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Alnan bilgilere göre; Bilecikte 2019 ylnda Onur Acar ile dünya evine giren Cemile Acar, yüksek geçimsizlikten dolay eine boanma davas açt. Bugün Bilecik Adliye Sarayndan görülen dava sonras Onur Acar, Bilecik Adliye Saray yanndaki Cumhuriyet Meydannda ei Cemile ve kaynpederi Abdullah Dumana pompal tüfek ile kurun yadrd. En az 24 el ate ederek ikiliyi ar yaralayan zanl polis ekipleri tarafndan olay yerinde gözaltna alnd.

Ar yaralan baba ve kz olay yerine gelen 112 Acil Servis ekiplerince yaplan ilk müdahalenin ardndan Bilecik Tp Fakültesi Eitim ve Aratrma Hastanesine kaldrld. Olay yerinde gelen Abdullah Duman olu sinir krizleri geçirip baylnca 112 Acil Servis ekipleri müdahale etti.

Öte yandan Cemile Acarn avukatnn da olay yerinde olduu, son anda kaçt örenildi. Onur Acarn ise, cezaevinden yeni çkt bilgisine ulald. Bilecik l Emniyet Müdürü Erturul Namal olay yerine gelerek inceleme yapt.

KAYINPEDER HAYATINI KAYBETT

Bilecikte kznn boanma aamasndaki ei Onur Acar tarafndan adliye çknda pompal tüfekle vurulan Abdullah Duman, doktorlarn tüm çabasna karn kurtarlamad. Dumann kz Cemile Nur Acarn da hayati tehlikesinin devam ettii belirtildi.

HEPSN VURACAKTIM

Olaydan sonra gözaltna alnan Onur Acarn ei Cemile Nur Acar ve kaynpederi Abdullah Dumann yan sra avukatlar olan lyas Geçgeleni de öldürmeyi planlad ortaya çkt.

ddiaya göre Onur Acar ceza davasnn ardndan adliye çknda avukat olan lyas Geçgeleni arad ve anlamal boanma konusunda görümek için bürolarnda bulumak istediini söyledi.

Avukat lyas Geçgelenin rahatsz olduunu ve bürosunda buluamayacaklarn söylemesi üzerine Onur Acar, adliye yaknndaki parkta ei Cemile Nur Acar ve kaynpederi Abdullah Duman aracndan ald pompal tüfekle ate açarak vurdu. Onur Acarn ilk ifadesinde avukatla bürosunda buluup hepsini orada vuracaktm dedii örenildi.

Ana Sayfaya Git