Kurtlar Vadisi ne zaman başlayacak? İşte Kurtlar Vadisi vatan ilk fragmanı

Kurtlar Vadisi Pusu yerini Kurtar Vadisi Vata'a bırakıyor. Geçtiğimiz sezon başlayacak denilse de bir türlü başlamayan Kurtlar Vadisi ne zaman başlayacak sorusu o dönemde gündemdeydi Şu sırlar Kurtlar Vadisi başlayacağı tarih hakkında açıklama yapıldı ve başlayacağı tarih netleşti.

Haberler 04.08.2017 - 15:45 Son Güncelleme : 04.08.2017 - 16:17

Kurtlar Vadisi Pusu yerii Kurtar Vadisi Vataa brakyor. Geçtiimiz sezon balayacak denilse de bir türlü balamayan Kurtlar Vadisi ne zaman balayacak sorusu o dönemde gündemdeydi u srlar Kurtlar Vadisi balayaca tarih hakknda açklama yapld ve baalayca tarih netleti. Dizi olarak deil de sinemalarda karmza çkacak olan ve çok sayda izleyici kapasitesine hakim olaca belirtilen Kurtlar Vadisi Vatan, Eylül aynda sineamalardaki yerini alacak. Youtube kanalnda Kurtlar Vadisi yeni filmi ilk fragman yaynland.

Kurtlar Vadisi Vatan fragman

Pana film yapmclnda ite Kurtlar Vadisi Vatan künyesi

Sosyal Medya Facebook : https://www.facebook.com/KurtlarVadis...

Twitter : https://twitter.com/kurtlarvadisi_

Instagram : https://instagram.com/kvpresmi

Pana Film Sunar : Kurtlar Vadisi Vatan

Oyuncular : Necati amaz Cahit Kayaolu - Erhan Ufak - Sinem Uslu

Nezih Itan - Erturul akar - Yücel Erten

Hikaye : Necati amaz

Senaryo : Necati amaz Cahit Kayaolu Murat Koca Alper Erze

Yapmc : Pana Film

NECAT AMAZ KMDR?

Abdulkadir amazn olu olan Necati amaz 15 Aralk 1971 tarihinde Elazda Zaza kökenli Abdulkadir - Sahil amaz çiftinin olu olarak domutur. Tam ad Muhammed Necati amazdr. Raci amaz ve Zübeyr amaz adnda iki hardei vardr. Asl meslei turizmcilik olan amaz, eitimini Kanadada tamamlad.

ABDde 6 sene kalan amaz, 2001 ylnda bir süreliine ailesini ziyarete geldiinde geri dönü uçak biletini 11 Eylül 2001 tarihine ald. Amerikada yaanan saldrlar sebebiyle uça Amerikaya varamadan geri dönen amaz,ailesinin çekinceleri ve srar üzerine Amerikaya dönmekten vazgeçti. Necati amaz hayatn Türkiyede devam etme karar ald. Ankarada sigorta acentesi açt. çok geçmeden Osman Snavla bir i görümesine oturdu.

Osman Snavn Bir dizi düünüyoruz, seni de barolde düünüyorum sözlerine, düünmek istediini söyleyen Necati amaz, bir ay sonra bu teklifi kabul etti. 2003 ylnda gösterilmeye balayan Kurtlar Vadisi adl dizi filmde Necati amaz Polat Alemdar karakterinde rol ald.

Necati amazn, içerisinde ilhi ak anlatan iirlerinin yer ald bir iir kitab bulunmaktadr. Ankarada bulunduu gençlik yllarnda bandan bir ak hikayesi geçen Necati amaz, yaad duygular iire aktarmtr. Bu dönemde içerisinde bulunduu tasavvuf kültürünün de etkisiyle ilhi ak iirlerine yanstan amaz, iirlerini ise Ak ismini verdii bir kitapta toplamtr.

Necati amaz, 12 Aralk 2012 tarihinde kendisinden 21 ya küçük Nagehan Kakç ile evlenmitir. Necati amaz 2 Kasm 2014 tarihinde dizi çekimleri srasnda kendi kulland aracn kontrolden çkmas sonucunda trafik kazas geçirdi. çenesinde krk olduu tespit edildi ve ameliyat edildi.

Filmleri ve Dizileri :

2012 - Kurt Kanunu (dizi)

2011 - Kurtlar Vadisi Filistin (sinema)

2010 - Halil brahim Sofras (dizi)

2007 - Kurtlar Vadisi Terör (dizi)

2007 - 2014 - Kurtlar Vadisi Pusu (dizi)

2006 - Kurtlar Vadisi Irak (sinema)

2004 - Ekmek Teknesi (dizi)

2003 - 2005 - Kurtlar Vadisi (dizi)

Ana Sayfaya Git