Kuyumcular birliği için!

Türkiye genelindeki kuyumcuların temsil edildiği oda ve dernek başkanlarından oluşan 100 kişilik heyet, Hakkari'de davul, zurna ve çiçeklerle karşılandı

Haberler 21.05.2017 - 12:47 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Türkiyenin bütün illerinden kuyumcular temsil eden oda ve dernek bakanlarndan oluan 100 kiilik heyet, Hakkaride davul, zurna ve çiçeklerle karland.

ehir bulumalar kapsamnda Hakkaride bir araya gelen kuyumcu oda ve dernek bakanlar için Hakkari Valilii önünde davul zurnal karlama töreni düzenlendi.

Hakkari Valisi Cüneyit Orhan Toprak, ei Funda Toprak, Hakkari Ticaret ve Sanayi Odas (HATSO) Bakan Servet Ta ve Hakkarili kuyumcu ve i adamlarnn katld karlama töreninde halk oyunlar ekibi de gösteri sundu.

Heyet üyelerinden bazlar gösteriye alkla destek verirken, bazlar da cep telefonlaryla görüntüleyerek an ölümsüzletirdi.

Hakkari Valisi Toprak, burada yapt konumada, ziyarete öncülük eden stanbul Borsagold Yönetim Kurulu Bakan Sabahattin Ba ve HATSO Yönetim Kurulu üyelerine teekkür etti.

Kuyumcular temsil eden heyeti kentte arlamaktan memnuniyet duyduklarn bildiren Toprak, unlar söyledi:

Türkiyenin de gördüü gibi Hakkari günden güne kabuunu kryor. Ard ardna spor, turizm ve ekonomide açlmlar gerçekletiriyor. Bizim de idareci olarak burada tek hedefimiz var. Hakkari daha mutlu ve huzurlu, ekonomik alanda da iyiye gidiyor. Bu da bizi sevindiriyor. Hakkarinin gelimesi için elimizde geleni yapyoruz.

Hakkarili i adam ve stanbul Borsagold Yönetim Kurulu Bakan Sabahattin Ba ise kuyumcular toplantsn gerçekletirmek amacyla Hakkariye geldiklerini söyledi.

Türkiyenin tüm illerinden oda ve dernek bakanlarnn Hakkariye geldiini aktaran Ba, stanbul Kuyumcular Odas Bakan Norayr ler, Hakkari sevdals olduu için çok desteini gördük. Kendisine huzurunuzda teekkür ediyorum. Ziyaretin hayrlara vesile olmasn diliyorum. dedi.

Karlama töreninin ardndan esnaf ziyareti yapan heyet üyeleri, daha sonra toplant için HATSOya geçti.

Ana Sayfaya Git