Kuyumcunun emanet altınlarla kaçtığı iddiasıyla dükkan önünde toplandılar

Ankara'nın Keçiören ilçesinde kuyumcu İ.S. ve ortağı H.B.'nin, müşterilerin emanet ettiği altınlarla kayıplara karıştığı iddia edildi. İş yeri önünde toplananlar, kuyumcuya tepki gösterirken, polis de olayla ilgili inceleme başlattı.

Haberler 30.09.2021 - 00:14 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Vatandalardan milyonlarca lira deerinde altn, döviz ve nakit alp ortadan kaybolduklar öne sürülen kuyumcu dükkan orta olan 2 üpheli gözaltna alnd.

ddiaya göre Keçiörende iki kuyumcu dükkann ortak ileten H.B. ve .S, müterilerinin ve çevredeki esnafn döviz, altn ve paralarn güvene dayal iliki kurarak ald.

üphelilerin iki gündür dükkanlar açmamas üzerine vatandalar durumdan üphelenerek polise ihbarda bulundu.

Olayla ilgili çalma balatan Keçiören lçe Emniyet Müdürlüü ekipleri, dükkan sahibi üphelilerin adresini tespit ederek operasyon düzenledi. Gözaltna alnan 2 üpheli, sorgulanmak üzere emniyete götürülürken kuyumcu dükkanlar mühürlendi.

ALTINLARIMI SORMAK çN GELDM VE OK OLDUM

Madurlardan Semra Erdem, 1,5 ay önce bu kuyumcuya kzlarnn altnlarn verip burma bilezik almak istediklerini ifade ederek, 5 burma bileziimiz gitti. 3-4 gün içinde yaplr dendi. Haftada 2 sefer uradm ve her seferinde bizi oyaladlar. diye konutu.

KOMU ESNAFIN 120 BN LRASINI DOLANDIRMILAR

Ender Gönenir de üphelileri 8 yldr tandn belirterek, unlar kaydetti:

Bilezik almak istedim, o gramajda bilezik olmadn, 2 gün sonra vereceklerini söylediler. Güvendiim için parasn hemen ödedim. Geldiimde dükkann kapal olduunu gördüm. Yan taraftaki esnaf arkadan da 120 bin lirasn dolandrmlar.

Ana Sayfaya Git