Kuzenini bıçaklayıp, başını ezerek öldürdü

İzmir'in Buca ilçesinde Mustafa E. (44), tartıştığı kuzeni Serkan E.'yi (32) bıçakladıktan sonra başını sert cisimle ezerek öldürdü. Olay sonrası kaçan Mustafa E., polis ekiplerince yakalanarak, gözaltına alındı.

Haberler 11.09.2021 - 01:18 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Olay, Laleli Mahallesi 425 Sokakta bulunan 4 katl apartmann zemin katndaki dairede meydana geldi. Mustafa E. ile evli ve ikiz kz çocuu babas kuzeni Serkan E. arasnda tartma çkt. Tartmann büyümesiyle Mustafa E., Serkan E.yi bçakladktan sonra ban sert cisimle ezdi ve kaçt. Babasnn Serkan E.ye ulaamaynca merak edip, saat 13.00 sralarnda evine gitmesiyle olay ortaya çkt. Kapy açan baba, olunu kanlar içinde yerde buldu.

BAINI EZEREK ÖLDÜRDÜ

hbar üzerine adrese, salk ve polis ekipleri sevk edildi. Salk ekiplerince yaplan kontrolde, Serkan E.nin yaamn yitirdii belirlendi. Savc ve polis ekipleri, evde inceleme yapt. Serkan E.nin cansz bedeni, otopsi için zmir Adli Tp Kurumu morguna kaldrld. Buca lçe Emniyet Müdürlüü Suç Önleme ve Soruturma Büro Amirlii ekipleri ile Cinayet Büro Amirlii ekipleri, üphelinin yakalanmas için çalma balatt. Mustafa E., olay yeri yaknlarnda polis ekiplerince yakaland.

Öte yandan Serkan E.nin bir dönem Alkol ve Uyuturucu Madde Bamllar Tedavi ve Aratrma Merkezinde (AMATEM) tedavi gördüü belirtildi. Olayla ilgili soruturma sürüyor.

Ana Sayfaya Git