Kuzenlerin Acı Ölümü

Dereye giren 2 kuzenden biri öldü, diğerinin 24 saat sonra cansız bedenine ulaşıldı.

Haberler 27.06.2018 - 10:23 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

BTLSin Hizan ilçesi yaknndaki Cehennem deresine giren iki kuzenden biri bouldu, dieri ise kayboldu.

Olay, önceki gün ölen saatlerinde Hizan ilçesi yaknndan geçen Cehennem Deresinde meydana geldi. Diyar çoban (16), ayn yataki kuzeni Veysi çobanla birlikte yüzmek üzere dereye gitti.

K KUZENN HAZN SONU

Lise örencisi iki kuzen derede yüzerken, bir süre sonra akntyla kayboldu. çevrede bulunanlarn ihbar üzerine bölgeye gelen yaknlar ve köylüler yaptklar aradan sonuç alad. Ardndan ihbar üzerine olay yerine gelen AFAD ve UMKE ekipleri, arama çalmas balatt. 2 saat süren arama çalmas sonucunda Diyar çobann cansz bedenine ulalrken, Veysi çobana ise ulalamad.

BR BOULDU, DER KAYIP

Gencin bulunmas için çalmalar sürerken Diyar çobann cansz bedeni otopsi yaplmak üzere Hizan Devlet Hastanesine kaldrld. Yaknlar genç kzn ölümüyle büyük üzüntü yaarken, kuzeninin bulunmas için endieli bekleyi sürüyor.

DÜN YENDEN ARAMA YAPILDI

Diyar çobann cenazesi yaplan otopsinin ardndan ailesine teslim edilip topraa verilirken, Veysi çobann bulunmas için de dün sabah saatlerinden itibaren yeniden arama çalmalarna baland. AFAD ve UMKE ekipleri tarafndan sürdürülen arama çalmalarna jandarma ve köylüler de destek verdi.

CESED, LKEL SEDYEDE

çobann, yaklak 24 saat sonra cesedi bulundu. Dereye girdii yerden 150 metre mesafede aaç dallarna takl olarak bulunan çobann cesedi, ekipler tarafndan sudan çkarld. Bölgenin dalk ve kayalk olmas nedeniyle yaplan ilkel sedyeye konulan çobann cesedi, köylülerin ve ekiplerin omuzlarnda 2 kilometre uzaklktaki Tutumlu Köyüne kadar tand. Veysi çobann cenazesi, burada ambulansa alnarak otopsi yaplmak üzere Hizan Devlet Hastanesine kaldrld.

Ana Sayfaya Git