LGS sabahı Nüfus Müdürlükleri açık olacak

LGS sınavı için Nüfus Müdürlüklerinin Cumartesi günü açık olacağı açıklandı. Nüfus ve Vatandaşlık İşleri Genel Müdürlüğü, Liselere Geçiş Sınavı (LGS) için tüm il ve ilçe nüfus müdürlüklerinin 20 Haziran Cumartesi günü 07.00-10.00 saatleri arasında açık bulundurulacağını bildirdi.

Haberler 17.06.2020 - 23:15 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

LGS snav için Nüfus Müdürlüklerinin Cumartesi günü açk olaca açkland. Nüfus ve Vatandalk leri Genel Müdürlüü, Liselere Geçi Snav (LGS) için tüm il ve ilçe nüfus müdürlüklerinin 20 Haziran Cumartesi günü 07.00-10.00 saatleri arasnda açk bulundurulacan bildirdi.

Genel Müdürlükten yaplan açklamada, örencilerin anne, baba, veli veya vasisiyle sosyal mesafe kuralna riayet etmek ve maske takmak kaydyla snava bavurulduunu gösterir fotorafl belgeyle il veya ilçe nüfus müdürlüklerine randevusuz bavuruda bulunabilecei belirtilen açklamada, unlar kaydedildi:

Örencilerimizin madur olmamas için bavurudan önce T.C. kimlik kart bedellerinin PTT, anlamal bankalar ya da interaktif vergi dairesi (https://ivd.gib.gov.tr) adresinden yatrlmas ve son alt ayda çekilmi bir biyometrik fotoraf ile müracaat etmeleri gerekmektedir.

Ana Sayfaya Git