Linçe kalktılar

Şanlıurfa’daki Ceylanpınar Devlet Hastanesi'nde görevli 2 hemşire, hasta yakınlarının saldırısına uğradı. Tekmeli, yumruklu saldırı kameraya da yansıdı. 

Haberler 25.04.2023 - 22:34 Son Güncelleme : 25.04.2023 - 22:34

Olay, önceki akşam saatlerinde Ceylanpınar Devlet Hastanesi acil servisinde meydana geldi. Hasta yakınları ile görevli hemşireler arasında tartışma çıktı. 3 hasta yakını, Songül Közlü ile İbrahim Halil Öztürke tekme ve yumrukla saldırdı. O anlar, güvenlik kamerasına yansıdı.

HASTANEYİ BASTILAR

2 hemşire tedavi edilirken, 3 kişi gözaltına alındı. Şanlıurfa Valisi Salih Ayhan da olaya ilişkin sosyal medya hesabından, Ceylanpınar ilçemizde maalesef ki 2 sağlık personelimiz darbedildi. Olayın failleri, adli makamlarca gözaltına alındı. Süreci yakinen takip ediyorum ve yaşanan bu olayı kınıyorum. Değerli sağlık çalışanlarımıza da geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum paylaşımı yaptı.

3 KİŞİ TUTUKLANDI

Burada, Hastane polisinin müdahalesiyle sonlandırılan olayda yaralanan sağlık çalışanları tedavileri sonrası taburcu edildi.

Gözaltına alınan 3 şüpheli ise emniyetteki işlemleri tamamlanarak adliyeye çıkarıldı. Savcılıkça sorgulanan şüpheliler, sevk edildikleri nöbetçi hakimlikçe kasten yaralama suçundan tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Ana Sayfaya Git