Lüks cipte infaz: 3 ölü! Dehşete düşüren ayrıntılar...

Antalya'da emlak alım satımı yapan 3 kişinin alacak anlaşmazlığı katliamla sonuçlandı. Nihat Taşardı (40), konuşmak için bindiği lüks cipteki Mehmet Ateş (48) ile Mustafa Tepe'yi (48) tabancayla başından vurduktan sonra kendi başına da ateş etti. Tepe ile Taşardı olay yerinde, Ateş ise kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti. Ölenlerin yakınları sinir krizi geçirdi.

Haberler 26.11.2020 - 10:27 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Olay, saat 12.45 sralarnda Esentepe Mahallesi, ahinbey Caddesi üzerinde meydana geldi. Emlak alm satm iiyle uraan Nihat Taard, ayn ii yapan ve aralarnda anlamazlk bulunan Mehmet Ate ve Mustafa Tepenin bulunduu 34 DKF 631 plakal lüks cipe bindi. Seyir halindeki cip, ahinbey Caddesi üzerinde sada durdu.

KSN BAINDAN VURUP NTHAR ETT

Araçta tartan üçlüden arka koltukta oturan Nihat Taard, sürücü koltuundaki Mustafa Tepe ile sa ön koltukta oturan Mehmet Atein bana tabancayla ate etti. Taard, ardndan kendi bana da bir kez ate etti.

HASTANEDE ÖLDÜ

Durumun bildirilmesi üzerine olay yerine polis ve salk ekipleri sevk edildi. Salk ekiplerinin incelemesinde, Nihat Taard ile Mustafa Tepenin olay yerinde hayatn kaybettii belirlendi. Ar yaral Mehmet Ate ise ambulansla Kepez Devlet Hastanesine götürüldü. Ate, hastanede müdahaleye ramen kurtarlamad.

Ölenlerin yaknlar, sinir krizi geçirdi. Olay yerindeki cenazeler, incelemelerin ardndan otopsi için Antalya Adli Tp Kurumuna götürüldü. Polis, olayla ilgili geni çapl soruturma balatt.

Ana Sayfaya Git