Lüks cipte infazda yeni gelişme!

Antalya'da lüks cipte, emlak alım satımıyla uğraşan Nihat Taşardı (40), Mehmet Ateş (48) ve Mustafa Tepe'nin (48) vurulduğu tabancada, ölen 3 kişinin de parmak izi olduğu, ellerinde ve elbiselerinde barut gazına rastlandığı belirlendi.

Haberler 28.11.2020 - 10:39 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Olay, geçen çaramba günü saat 13.00 sralarnda Esentepe Mahallesi, ahinbey Caddesinde meydana geldi. Gelen son dakika haberine göre, emlak alm satm iiyle uraan Nihat Taard, Mehmet Ate ve Mustafa Tepenin bulunduu 34 DKF 631 plakal lüks cip, ahinbey Caddesi üzerinde saa yanap, durdu.

Üçlü arasnda cipte yaanan tartmann ardndan ruhsatsz tabancann atelenmesiyle, arka koltukta oturan Nihat Taard, yanndaki koltuktaki Mehmet Ate ile sürücü koltuundaki Mustafa Tepe balarndan vuruldu. Nihat Taard ile Mustafa Tepe olay yerinde, ar yaralanan Mehmet Ate ise hastanede hayatn kaybetti.

TABANCADA 3 PARMAK Z

Olay yerindeki ilk incelemede cesetlerin duruundan ve mermilerin gidi yönünden Nihat Taardnn, Tepe ve Atei silahla vurduktan sonra intihar ettiini deerlendiren polis, detayl inceleme sonunda farkl bulgulara ulat.

Cip içinde ve cesetler üzerinde detayl aratrma yapan polis, olay öncesi bouma yaandn, bu nedenle ölenlerin ellerinde ve çeitli yerlerinde morluklar ve yara izi olduunu tespit etti. Tabanca ve elbiseler üzerinde inceleme yapan ekipler, her 3ünün de tabanca üzerinde parmak izinin bulunduunu, elbiseler üzerinde ise barut gazna rastlandn belirledi. Taard, Tepe ve Atein cenazeleri ise dün Antalyada topraa verildi.

Ana Sayfaya Git