Maaş ikramiyesi!

Bitlis’in Tatvan ilçesinde el arabasını bezle temizlerken görüntülenen temizlik işçisi Ecvet Ürün, ilçe belediyesi tarafından teşekkür belgesi ve bir maaş ikramiye ile ödüllendirildi.

Haberler 22.09.2020 - 00:15 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Tatvan Belediyesi Temizlik leri Müdürlüünde yeni çalmaya balayan, evli ve 5 çocuk babas Ecvet Ürün, 3 gün önce çöpleri toplayp, boalttktan sonra kulland el arabasn bezle sildi. O anlar, bir vatanda tarafndan cep telefonu kamerasyla görüntüledi. Sosyal medyada paylalan görüntülen, yüzlerce beeni ve yorum ald.

Tatvan Belediye Bakan Mehmet Emin Geylani, temizlik içisi Ecvet Ürünü makamnda arlad. Belediyede ie yeni balayan Ürüne teekkür belgesi ve bir maa ikramiye verildi.

çekilen görüntünün tüm ülkede büyük ilgi gördüünü ifade eden Bakan Geylani, Ecvet Bey bir çalma esnasnda, özveriyle arabasn temizlerken bir vatanda tarafndan videosu çekilmi. u zamanda ender rastladmz çalmalardan biridir. Ecvet Beyin çalmasna verdii deer bizi gerçekten duygulandrd. Emeinin hakkn vermek, ayr bir ilgi ve alakayla çalmak ender rastladmz durumlardan biridir. Ecvet Bey temizlik ilerinde çalan dier arkadalarmzn temsilidir. Bütün çalan arkadalarmz da Ecvet Bey gibi ayn uurla çalmaktadr. Sabahn erken saatlerinde mesailerine balayp, Tatvann bütün sokaklarn temizleyip, süpüren ve Tatvanda daha temiz, kaliteli bir yaamn salanmas için gecesini gündüzüne katan deerli emekçi kardelerimizden biridir. ini çalrken severek yapmak, ayr bir deer katmak herkese nasip olmuyor. çekilen görüntüler bizi çok duygulandrd ve mutlu etti. ine deer veren mesai arkadalarmzla bir arada çalmak bize ayr bir mutluluk verdi. Bu durum bizi de motive etti. Bu konuda kendisine çok teekkür ediyorum dedi.

SABAH, ÖLE VE AKAM ARABAMI YIKAYIP, DEZENFEKTE EDYORUM

Her sabah ie, arabasn ykayp, dezenfekte ederek baladn anlatan Ecvet Ürün ise elinden geldiince iini ey iyi ekilde yapmaya çaltn söyledi. Ürün, Tatvan Belediyesindeki iime yeni baladm. Evliyim ve 5 çocuum var. çocuklarm için çalyorum. Elimden geldiince iimi yapmaya çalyorum. Her sabah ie balamadan önce arabam ykyorum ve dezenfekte ediyorum ondan sonra iime balyorum ve öleden sonra yine arabam ykayp dezenfekte diyorum. Mesai bitiminde bir daha arabam ykayp dezenfekte ettikten sonra depoya brakp eve gidiyorum. Vatandalar sosyal medyada çkan görüntülerden sonra bana teekkür ettiler. Yaptm iin çok güzel olduunu söylediler diye konutu.

Ana Sayfaya Git