Malatya'da erkek kuaförüne silahlı saldırı! 2 ölü

Bayram arefesinde yine can yakana haberler gelmeye devam ediyor. Malatya merkez Battalgazi ilçesi Turfanda Sokak'taki bulunan bir erkek kuaförüne düzenlenen saldırı da 2 kişinin yaşamını yitirdiği 3 kişinin de yaralandığı açıklandı.

Haberler 25.06.2017 - 02:56 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Bayram arefesinde yine can yakana haberler gelmeye devam ediyor. Malatya merkez Battalgazi ilçesi Turfanda Sokaktaki bulunan bir erkek kuaförüne düzenlenen saldr da 2 kiinin yaamn yitirdii 3 kiinin de yaraland açkland.

Kuaförde bulunanlarn da tabancayla karlk verdii kavgada Adnan Biçer, ükrü, Mehmet ve Ramazan Tura ile kuaförün müterisi Süleyman Güden yaraland. Durumun bildirilmesi üzerine olay yerine çok sayda ambulans ve polis ekibi sevk edildi. Yarallar 112 acil servis ekiplerince Malatya Eitim ve Aratrma Hastanesi ile nönü üniversitesi Turgut Özal Tp Merkezine kaldrld.

Olayda ar yaralanan Ramazan Tura ve Adnan Biçer, hastanedeki tüm müdahalelere ramen kurtarlamad. Yarallardan bazlarnn durumunun ar olduu belirtildi. Emniyet güçleri, olay yerinde inceleme yapt. Olayla ilgili soruturma sürüyor.

Ana Sayfaya Git