Manavgat'ta taksiden fırlayan kadın yolcu can verdi

Antalya Manavgat ilçesinde meydana gelen ticari taksi kazasında çarpmanın şiddeti ile araçtan fırlayan kadın yolcu hayatını kaybetti.

Haberler 28.05.2017 - 01:49 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Antalya Manavgat ilçesinde meydana gelen ticari taksi kazasnda çarpmann iddeti ile araçtan frlayan kadn yolcu hayatn kaybetti.

Kaza bugün akam saatlerinde Alanya-Antalya D400 karayolu otogar kavanda üzerinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre Alanya istikametinden Antalya istikametine gitmekte olan Bekir Arslann kulland 07 J 0060 plakal ticari taksi, Sorgun istikametinden D-400 Karayoluna çkmakta olan smail Uçarn kulland 07 FUJ 03 plakal tur midibüsü ile çarpt.

Tur midibüsünün önünde sürüklenen ve devrilen ticari takside yolcu olarak bulunan Türkan Öztürk isimli kadn araçtan frlayarak ar yaraland. Olay yerine gelen 112 salk ekiplerinin ilk müdahalesinin ardndan Öztürk, yaplan tüm müdahalelere ramen kurtarlamayarak yaamn yitirdi. Kazada yaralanan ticari taksi sürücüsü Bekir Arslann ise hayati tehlikesinin bulunmad bildirildi. Hastanede hayatn kaybedin Türkan Öztürkün bir dergide reklamc olarak görev yapt örenildi. Ticari taksinin krmz kta geçtii iddia edilirken Kazann ardndan tur midibüsü sürücüsü smail Uçar, polis tarafndan gözlem altnd.

Ana Sayfaya Git