Manisa Salihli'de silah sesleri yükseldi! Sebebi ise kaçak firari

Manisa Salihli ilçesinde son dakika hareketli dakikalar yaşandı. Cezaevinden firar eden bir kişi, kaçarken polise ateş açtığı öğrenilirken, yaşanan panik de kameralara yansıdı. Manisa'da kaçan firari kaçak İzmir otobüsünde yakalandığı öğrenildi.

Haberler 12.06.2017 - 00:06 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Manisa Salihli ilçesinde son dakika hareketli dakikalar yaand. Cezaevinden firar eden bir kii, kaçarken polise ate açt örenilirken, yaanan panik de kameralara yansd. Manisada kaçan firari kaçak zmir otobüsünde yakaland örenildi.

Olay E-96 Karayolu Caferbey Mahallesi mevkiinde meydana geldi. Edinilen bilgiye, Sart Mahallesi istikametinden Salihli istikametine elektrikli bisikletle (EKOBS) gitmekte olan kiinin cezaevi firari olduu ihbar üzerine harekete geçen Salihli lçe Emniyet Müdürlüü ekipleri, arac durdurmak istedi. Ancak cezaevi firarisi A.ç., elektrikli bisikleti brakarak tarlaya girdi ve polise ate açt. Polislerinde atee karlk vermesi üzerine zanl, karanlktan da faydalanarak kaçt.

Alan ablukaya alan ekipler, takviye ekiplerle birlikte geni bir alan üzerinde arama yapt. Uak Açk Cezaevinden 31 Maysta firar ettii ve hakknda Uak Sulh Ceza Hakimlii tarafndan yakalama karar bulunduu örenilen A.ç, yaplan aratrma neticesinde bir yolcu otobüsünde zmire kaçarken yakaland. ahs ifadesi alnmak üzere emniyete götürüldü.

Ana Sayfaya Git