Manisa'da askeri kışlada zehirlenme vakası ile alakalı yalanlama

Gündemi sarsan Manisa'da yaşanan asker zehirlenmesi vakası ile alakalı olarak sosyal medya da ortaya atılan iddialara Mardin Valiliği net yanıt verdi. Manisa Valisi yaptığı açıklama da durumlarının kritik olduğu iddialarına yanıt verdi.

Haberler 19.06.2017 - 02:22 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Gündemi sarsan Manisada yaanan asker zehirlenmesi vakas ile alakal olarak sosyal medya da ortaya atlan iddialara Mardin Valilii net yant verdi. Manisa Valisi yapt açklama da durumlarnn kritik olduu iddialarna yant verdi.

Güvençer, AA muhabirine yapt açklamada, kladaki zehirlenme üphesiyle hastaneye kaldrlan askerlerin hayati tehlikesinin bulunmadn kaydetti.

Zehirlenme vakasna ilikin 16 askerin hastanede tedbir amacyla müahede altnda tutulduunu ve durumlarnn iyi olduunu dile getiren Güvençer, baz basn yayn kurulularnda askerlerin durumlarna ilikin Manisa Valilii tarafndan yaplan açklama diye aslsz bir haber servis edildiini ifade etti.

Güvençer, hastanede 21 askerin tedavi altnda olduunu belirterek, u bilgileri aktard:

21 askerden 5i dünkü vakadan farkl bir sebepten dolay yatyor. Dünkü vakadan dolay 16 asker hastanede yatyor. Hepsinin durumu gayet iyi. Kuvvetle muhtemel yarn sabah hepsi taburcu edilecek. Askerlerimiz arasnda durumlar kritik, hayati tehlikesi olan yok. Valilik açklama yapt eklinde, baz haber sitelerinde askerlerin durumunun kritik olduu eklinde yaynlanan haberler gerçei yanstmyor.

Ana Sayfaya Git