Mardin Büyükşehir Belediyesi Hayvan Hastanesi yenilendi

Mardin Büyükşehir Belediyesi Hayvan Hastanesi yenilendi.

Haberler 07.05.2020 - 01:01 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Mardin Büyükehir Belediyesi Salk leri Daire Bakanl Sokak Hayvanlar Rehabilitasyon Merkezi Hayvan Hastanesi yenilendi. Hayvan Hastanesi kedi, köpek youn bakmlar, acil müdahale birimi, ameliyathane, röntgen, laboratuvar, banyo ve tra odas gibi birimleriyle rehabilite edilecek sokak hayvanlarnn hizmetinde.

Vali ve Büyükehir Belediye Bakan Vekili Mustafa Yaman, yapt açklamada, belediyenin sokak hayvanlar konusunda Türkiyeye örnek olduunu belirtti.

Rehabilitasyon merkezinde hayvanlarn bakm ve tedavilerinin yapldn kaydeden Yaman, öyle konutu:

Bu ehir bizim, bu ehirde yayoruz ve Büyükehir Belediyesi olarak ehrin her alannda biz varz. Modernize ettiimiz Hayvan Hastanesinde ameliyathane, youn bakmlar, röntgen, banyo ve tra bölümüne kadar her ey mevcut. Vatandalarmz, bir ekilde kaza geçiren sokak hayvanlarn olduu gibi brakmasnlar. letiim adresinden bize ulasnlar ya da kendileri merkezimize getirsinler. Sokaktan aldmz sokak hayvanlarnn gerekli tedavi ve bakmlarn yaptktan sonra ait olduu doaya brakyoruz. Sokak hayvanlarna hep birlikte sahip çkalm. Merkezimiz, sokaa çkmann kstland günler bata olmak üzere sürekli bir ekilde gece gündüz demeden sokak hayvanlar için ehrin belirli mekanlarna mama brakmaktadr. Hadi Mardin, hep birlikte sokak hayvanlarna sahip çkalm.

Ana Sayfaya Git