Mardin'de çocukların yanında havaya ateş açan polis açığa alındı

Mardin'in Nusaybin ilçesinde, polis ekiplerine taş atan grubu dağıtmak isteyen polis memuru, çocukların bulunduğu ortamda havaya ateş açtığı gerekçesiyle açığa alındı.

Haberler 10.05.2020 - 00:12 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Mardinin Nusaybin ilçesinde, polis ekiplerine ta atan grubu datmak isteyen polis memuru, çocuklarn bulunduu ortamda havaya ate açt gerekçesiyle aça alnd.

l Emniyet Müdürlüünden yaplan açklamada, Nusaybine bal Frat Mahallesinde 24 Nisanda sokaa çkma kstlamas uygulamas srasnda devriye gezen polis ekiplerine bir grup tarafndan ta atld belirtildi.

Ekip aracndan inen görevli polis memurunun, ta atan grubu datmak amacyla havaya bir el ate ettii ifade edilen açklamada, unlar kaydedildi:

Polis memuru ta atan grubu datmak istemi ancak uygun olmayan ve tasvip edilemeyecek bir ekilde çocuklarn bulunduu ortamda havaya ate açmtr. Hukuka uygun olmayan bu tutum ve davranlar ile hiyerarik üstlerine bu konuda bilgi verilmemesi nedenlerine bal olarak, söz konusu polis memuru hakknda görevden el çektirme tedbiri uygulanarak soruturma balatlm ve soruturmaya devam edilmektedir.

Ana Sayfaya Git