Market çalışanı virüsten öldü!

Çalışan korona virüsten hayatını kaybetti, market karantinaya alındı

Haberler 28.05.2020 - 00:29 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Siirtte kent merkezinde bulunan bir marketin çalan koranavirüsten hayatn kaybetti. çalanlarnn bir ksmnda da koronavirüs tespit edilen market, 7 gün süreyle karantinaya alnd.

VRÜSTEN ÖLDÜ

Siirt merkez Bahçelievler Mahallesinde bulunan bir marketin çalan olan Abdulbari Yolbata koronavirüs tespit edildi. Youn bakmda tedavi gören Yolba, yaplan tüm müdahalelere ramen kurtarlamad. Market çalanlarnn bir ksmnda da koronavirüs tespit edilmesi üzerine valilik markete 7 gün süreyle karantina uygulanmasna karar verdi.

MARKET KARANTNADA

Valilikten yaplan açklamada, Covid -19 salgnndan tüm vatandalarmz korumak ve salgnn yaylmasn önlemek amacyla Siirt merkez Bahçelievler Mahallesi Musa Atik Caddesinde hizmet veren Murat Market adl iletmenin çalanlarnn bir ksmnda Covid -19 virüsünün tespit edilmesi ve müteri sirkülasyonun youn olmas nedeniyle 24 Mays 2020 tarihi itibariyle 7 gün karantina uygulanmasna, bu sürede elektrik, su ve doal gaz arzas gibi mücbir durumlara müdahale etmek ve dezenfeksiyon ilemleri için asgari sayda personelin markete giriine izin verilmesine, kolluk ve salk ekiplerince kontrol altnda tutulmasna karar verilmitir denildi.

Marketin dier çalanlarnn Siirt Devlet Hastanesinde tedavisi devam ederken, Yolban cenazesi klnan cenaze namaznn ardndan özel kyafet giyen görevliler tarafndan eyh Musa Aile Mezarlna defnedildi.

Ana Sayfaya Git