Maviş güzel Yeliz Yeşilmen'in kızını cayır cayır yaktılar

Güzeller Güzeli oyuncu Yeliz Yeşilmen'in güzeller güzeli kızı hakkında ilk olarak sosyal medya da ortaya atılan iddialarda kızgın yağda yandığı ösöylemişti. Yeliz Yeşilmen in kıı hakkında ortaya atılan iddiaların nihayetinde açıklaması anne Yeliz Yeşilmen tarafından yapıldı.

Haberler 20.08.2017 - 01:45 Son Güncelleme : 20.08.2017 - 02:01

Güzeller Güzeli oyuncu Yeliz Yeilmenin güzeller güzeli kz hakknda ilk olarak sosyal medya da ortaya atlan iddialarda kzgn yada yand söylemiti. Yeliz Yeilmen in k hakknda ortaya atlan iddialarn nihayetinde açklamas anne Yeliz Yeilmen tarafndan yapld.

Bodrumda çocuklar ile tatil yapan Yeliz Yeilmenin kznn bir restoran da kzgn ya ile boaznn yakld haberi gündeme oturdu.

Yeilmenin iddiasna göre, servis elemannn elindeki kzgn tavadaki ya, kz Asyann üstüne devrildi.

Bu olay ardndan mekan çalanlar tarafndan tartaklandn ve tekmelendiini iddia eden Yeilmen, yaadklarn sosyal medya hesabnda takipçileri ile paylat. çocuk tedaviye alnrken; Yeilmen, Yalkavak lçe Jandarma Karakoluna giderek kiiler hakknda suç duyurusunda bulunduunu, daha sonra basn açklamas yapacan söyledi.

Oyuncu Yeilmen, Instagram hesabndan yapt paylamda u ifadelere yer verdi:

Yetkililer duysun: ruhsat yok, i güvenlii yok bu konuda davalarm açlyor. Üstünden bir hafta geçti nerdeyse ancak kendimize gelip yazabildim. çocuumu ar soktu zannedip koarak gittim. çocuu bana göstermeyip, en dibe mutfan içine kaçrdlar. çocuuma ne oldu diye çlklar attm.

Sonra tava dediler üstelik mutfak dnda olan duran bir çocua bu yapld. Sonra tüm mutfak ekibi üstüme saldrd. Oradaki müteriler gördü. Benim acl bir anne olarak yediim küfrün, hakaretin haddi hesab yok. Onlarca insann ve çocuklarmn önünde itildim. Polisi aradm, yardm istedim. Benden sonra polis gelip alm onlar ifade için. Bu yere 1 yldr giderim. Müterileriyim. Bana bunu yaptlar! Beni sakinletirip, çocua müdahale ederek hastaneye götüreceklerine üstüme saldrdlar. Bu yüzden çocuum dakikalarca yand. Müdahale edilmeden. Ve çok korktu annesi yerlerde tekmelendi. Burada i güvenlii yok.

Restorann iletmecisi Seval Turgut, Bu konu davalk olduu için çok fazla konumak istemediklerini anlatrken, Ancak. anlatlanlar hiç Yeilmenin yanstt gibi deil. Uzun yllardr burada hizmet veriyoruz. Böyle bir olay bamza gelmedi. Avukatmz gerekli yasal ilemleri balatt. Avukatmz gerekli açklamay yapacak ve biz de Yeliz Yeilmen hakknda ikayetçi olduk. Söyleyecek fazla bir ey yok, adli merciler karar verecek dedi.

GEçEN HAFTA DA GÜNDEMDEYD

Oyuncu-sunucu Yeliz Yeilmen, kocasnn parasn çatr çatr yediini söyledi. Yeilmen; Kocamn parasn ben yemeyeceim de kim yiyecek, pardon? Tabii ki de çatr çatr yiyeceim. Zirvenin en top noktasndaydm. Her eyi braktm, gençliimi güzelliimi, vücudumu feda ettim. E, yerim tabii! O mu benim param yiyecek? Her kadn kocasnn parasn yiyecek. dedi.

Posta Gazetesinden Canan Danyldza röportaj veren Yeliz Yeilmen, çok özel açklamalarda bulundu.te Canan Danyldzn Yeliz Yeilmen ile yapt o çarpc röportaj;

Sosyal medya gezgini olmusunuz?

Baba Antakyal, anne Adanal olunca doutan gurmeyim aslnda. Bunu i haline getirdim, sosyal medyada sayfa açtm. Otelleri, restoranlar gezip iyi ya da kötü her eyi yazyorum. çaltm zamandan daha fazla sosyal medya takipçim var, çok enteresan. Yelizin Karavan isimli bir program yapmak istiyorum. Aslnda çalmanza gerek yok, hali vakti yerindesiniz

16 yandan beri çalyorum, üstelik Yay burcuyum, gezmeye tozmaya meraklym. Benimkisi keyifli bir i. ki çocuklu curcunal hayata altm.

Birkaç dadyla m ba ediyorsunuz? Yok, bakalar her çocua bir dadyla gezer, bizde bir bakc var her eyi yapan. Gerisi bende.

Einiz Ali Bey bu gezme iine ne diyor? O pek tercih etmiyor. Onunla gezeyim, onun dnda gezmeyeyim istiyor.

TVden uzak kalal yedi yl olmu. Niye sizi hl takip ediyorlar ve seviyorlar ya da tepki gösteriyorlar?

Evlenip Adanada müstakil bir eve yerletim ve sakin bir hayat seçtim. Bu hayatm sosyal medyada paylanca daha büyük ilgi gördüm. Evde hamur açnca, benim de doal, namusuna dükün iyi bir anne olduumu gördüler. E tabii Eskiden seks objesi olarak gösterilirken Evet, önceden çekiyorlard mayolu bikinili, öyle görüyorlard.

Ana Sayfaya Git