MEB Kodlama Eksik Yapmış!

Milli Eğitim Bakanlığınca, açıköğretim kurumları sınavlarına 4'ten fazla ders için giren adayların cevap kağıtlarında, teknik bir hatadan dolayı eksik kodlama alanı ayrıldığı bildirildi. Cevap kağıtları eksik basılan dersler için telafi sınavı 21 Nisan Cumartesi günü yapılacak

Haberler 01.04.2018 - 11:15 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Milli Eitim Bakanlnca (MEB), açköretim kurumlar snavlarna 4ten fazla ders için giren adaylarn cevap katlarnda, teknik bir hatadan dolay eksik kodlama alan ayrld bildirildi.

Milli Eitim Bakanlnn internet sitesinden yaplan yazl açklamada, açköretim kurumlarnn 2. dönem snavlarnn bugün ve yarn tamamlanaca aktarld.

EKSK KODLAMA YAPILMI

Dörtten fazla dersten snava giren adaylarn cevap katlarnda teknik bir hatadan dolay 4 ders için kodlama alan ayrld belirtildi.

Bu adaylara yönelik, cevap katlar eksik baslan dersler için 21 Nisan Cumartesi günü saat 09.30da telafi snav yaplaca kaydedildi.

Konu ile ilgili açköretim kurumlar örencilerinin herhangi bir maduriyet yaamayacaklar vurgulanarak Bu teknik hata nedeniyle bütün örencilerimizden özür diliyoruz. ifadesine yer verildi.

Ana Sayfaya Git