MEB'e 6 bin personel!

MEB, 6 bin 132 destek personeli alımı için start verdi. Başvurular 25 Ekim-5 Kasım arasında yapılacak.

Haberler 09.10.2021 - 09:48 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Milli Eitim Bakanlnca (MEB) istihdam edilecek 260 sözlemeli fizyoterapist ve 5 bin 872 destek personeli için bavuru koullar belli oldu.

MEBden yaplan yazl açklamaya göre, Bakanln merkez ve tara tekilatnda 260 sözlemeli fizyoterapist ile 2 bin 593ü aç, 3 bin 279u aç yardmcs olmak üzere 5 bin 872 destek personeli istihdam edilecek.

Söz konusu pozisyonlara alm yaplmasna ilikin duyuru, Bakanln resmi internet sayfasnda yaymland.

Duyuruda belirtilen nitelikleri tayan adaylarn, bavurularn 25 Ekim Pazartesi gününden 5 Kasm Cuma 23.59a kadar Cumhurbakanl nsan Kaynaklar Ofisi Kariyer Kaps platformu veya e-Devlet https://isealimkariyerkapisi.cbiko.gov.tr/ adresinden tamamlamalar gerekiyor.

PERSONEL ALIMI

Adaylar, istenen belgeleri sisteme yükleyerek bavurularn elektronik ortamda onaylatmak üzere bir il ve ilçe milli eitim müdürlüü seçecek, gerekli durumlarda sisteme yüklenen belgelerin asllarnn talebi halinde belgeleri, onay makam olarak seçtikleri il, ilçe milli eitim müdürlüüne teslim edecek.

Adaylar, sadece bir unvan için bavuruda bulunabilecek, birden fazla unvan için bavuruda bulunduu tespit edilenlerin her iki bavurusu da geçersiz saylacak.

Atama sonuçlar, 12 Kasmda https://isealimkariyerkapisi.cbiko.gov.tr/ üzerinden ilan edilecek.

Atamalar valiliklerce kendilerine tebli edilenler, tebli tarihini izleyen 15 gün içinde göreve balamak üzere atandklar il milli eitim müdürlüklerine istenen belgelerle bavuracak.

Ana Sayfaya Git