Mecidiyeköy'de bonzai içen gencin dramı yürekleri burktu

Mecidiyeköy'de bonzai içen gencin yürekleri hoplatan dramı herkesi üzdü. Yolda yürümekte bile zorlanan genç bağımlının içtikten sonra kaldırımda düşüp kıl payı araba çarpmasından kurtarıldığı gözlemlendi.

Haberler 09.05.2017 - 13:55 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Mecidiyeköyde bonzai içen gencin yürekleri hoplatan dram herkesi üzdü. Yolda yürümekte bile zorlanan genç bamlnn içtikten sonra kaldrmda düüp kl pay araba çarpmasndan kurtarld gözlemlendi.

Mecidiyeköyde bonzai diye tabir edilen sentetik uyuturucu maddenin etkisindeki genç, kaldrmda yürüdüü esnada dengesini kaybederek yola dütü. Araçlarn seyir halinde olduu yolda ans eseri bir kaza yaanmazken genci kurtaran vatandalar, duruma adeta isyan etti. ili Mecidiyeköyde güpegündüz uyuturucu madde kullanan bir gencin içler acs hali kameralara yansd. E-5 Karayolunun hemen yan banda bonzai diye tabir edilen sentetik uyuturucu madde kulland örenilen bir genç, kaldrmdaki vatandalarn arasndan bir süre yürüdü. Uyuturucu maddenin etkisiyle dengesiz bir ekilde yürüyen genç, ksa süre sonra dengesini kaybederek yola dütü.

Yola düen genci, o esnada seyir halinde olan taksi oförü fark etti. Hemen direksiyonu kran oför yoluna devam ederken, kaldrmdan yürüyen vatandalar gence yardm etti. Onu yoldan kaldrma çkartan vatandalar, gençlerin bulunduu bu duruma adeta isyan etti.

Ana Sayfaya Git