Melihi vuran kim?

Diyarbakır’da annesi Tuba Bekmenci ve 3 kardeşi ile alışverişten dönerken sokakta husumetlisine ateş eden bir kişinin silahından çıkan kurşunla ayağından yaralanan 11 yaşındaki Melih Bekmenci tedavi gördüğü hastaneden taburcu oldu. Polis olayı gerçekleştiren şüphelinin kimliğini belirleyerek, yakalamak için çalışma başlattı.

Haberler 24.08.2021 - 00:54 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Olay, 20 Austosta akam saatlerinde merkez Balar ilçesi Baclar Mahallesinde bulunan bir sokakta meydana geldi. Akam saatlerinde annesi ve 3 kardei ile market alveriinde dönen Melik Bekmenci, sokaa girdi. Melih, bu srada arkadan husumetlisine ate eden bir kiinin silahndan çkan kurunla yere yld. Melihin ayandan kanlar geldiini gören annesi Tuba ve çevredekiler durumu polis ile salk ekiplerine bildirdi. Ksa sürede olay yerine gelen salk ekipleri yaral olan Melihe ilk müdahaleyi yaptktan sonra ambulansla Dicle Üniversitesi Hastanesine kaldrd. Yaanan o anlar ise bir i yerinin güvenlik kamerasna yansd.

GÜVENLK KAMERALARI NCELEND

Husumetlisine ate ederken maganda kurunuyla yaralan Melih, tedavi gördüü Dicle Üniversitesi Hastanesinden taburcu oldu. Tedavisine evde devam edilen Melihin salk durumun iyi olduu örenildi. Olay yerindeki güvenlik kameralarn titizlikle inceleyen Balar lçe Emniyet Müdürlüü ekipleri olay gerçekletiren üphelinin kimliini belirledi. Ekipler, üphelinin yakalanmas için çalmalarn sürdürüyor.

Ana Sayfaya Git