Merada hayvan otlatma kavgası: 1 ölü, 4 yaralı

Antalya'nın Korkuteli ilçesinde merada hayvan otlatma anşamazlığından çıkan kavgada Ramazan Engin (24) yaşamını yitirdi, Mustafa Kuru (51), Harun Başdeli (38), Osman Deniz (45) ve Durmuş Öztürk (60) yaralandı.

Haberler 10.06.2022 - 00:24 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Olay, Korkuteli ilçesi çomakl Mahallesinde meydana geldi. Bir grup Ramazan Enginin kulland otomobilin önünü kesti. Gruptakiler, merada hayvan otlatma anlamazl nedeniyle Engin ve araçtaki 4 kiiye saldrd. Engin ile beraberindeki Mustafa Kuru, Harun Badeli, Osman Deniz ve Durmu Öztürk, demir çubuk ve sopalarla dövüldü. Yaralanan Ramazan Engin ve yanndakiler ambulansla Antalya Eitim ve Aratrma Hastanesine götürüldü. Jandarma, olay sonras saldrganlar yakalamak için çalma balatt.

1 ÖLÜ, 4 YARALI

Tedaviye alnan Ramazan Engin, yaamn yitirdi. Ölüm haberini alp hastaneye gelen anne ve babas rfan-Gülcan Engin, güçlükle ayakta durdu. rfan Engin, Meramzda pusu kurup, olumu öldürdüler. Kendilerinden ikayetçiyim. Bir an önce yakalanp, en ar ceza ile cezalandrlmasn istiyorum dedi. Gülcan Engin ise Cann niye yaktlar kuzum. Kuzum kalk, Ramazan diyerek gözya döktü. Ramazan Engin ile nikah yapan, düün için gün sayan ei Zeliha Can Engin, Bizim hayallerimiz vard. Hepsini alp, götürdüler. Ben bu acyla nasl yaarm diye konutu.

Ailenin avukat Aye Asena Gültepe Keskin ise Ramazan Enginin canavarca hisle öldürüldüünü söyleyerek, Otomobiline pusu kurup, demir çubuklarla dövmüler. Jandarmann soruturmas devam ediyor. fadeleri alnan var. Hala net bir ey yok. Yapan kiilerin en ksa süre içinde tespit edilip, en ar ceza ile cezalandrlmalarn istiyoruz ifadelerini kulland.

Enginin cenazesi, otopsinin ardndan Korkutelide topraa verilecek.

Ana Sayfaya Git