Merak Kaza Getirdi

Yoldaki kazaya bakarken aynı yerde ikinci kazaya sebep oldu Mardin’in Kızıltepe ilçesinden geçen tarihi İpekyolu’nda yaşanan kazayı aracı seyir halindeyken izlemeye dalan sürücü ikinci kazaya neden oldu.

Haberler 18.02.2018 - 11:43 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Kzltepeden geçen tarihi pekyolunda ayn anda meydana gelen 2 ayr kazada yaralanan ve ölen olmazken araçlarda maddi hasar olutu.

Kazalar, ilçe otogar yaknnda bulunan tarihi pekyolunda meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Nusaybin istikametinden gelen seyir halindeki Nizam Konuk yönetimindeki 73 HA 724 TIR, ayn istikamette seyir halindeki Abdülcelil Abik, yönetimindeki 47 PA 184 plakal otomobile çarpt. çarpmann etkisiyle savrulan otomobil yolun ortasndaki bariyerlere çarparak durabildi.

Dier kaza ise ayn istikamet ve ayn yerde meydana geldi. ddiaya göre, ismi örenilemeyen 73 SZ 472 plakal Tanker sürücüsü, seyir halinde ilerken ilk kazaya bakt esnada, ayn istikamette seyir halindeki Ahmet Demir yönetimindeki 34 EC 4194 otomobile arkadan çarpt.

Yaanan her 2 iki kazada da ölen ya da yaralanan olmazken, araçlarda maddi hasar olutu.

çok ükür yaral yok

Ei ile birlikte Fizik tedavisinden dönerken, otomobiline TIRn çarptn söyleyen, 47 PA 184 plakal otomobil sürücüsü Abdülcelil Abik, kazay öyle anlatt:

çarpmann etkisiyle bir anda neye uradmz ardk. TIR otomobilimize çarptktan sonra bizi sürükledi ve orta refüjde otomobil dönerek durabildi. Telefonla m konuuyordu ne yapyordu bende bilmiyorum, bir anda bize çarpt. çok ükür yaral yok. Eim biraz fenalat hastaneye götürdüler ama yaral deil.

Kör noktama geldii için görmedim

73 HA 724 plakal TIR sürücüsü Nizam Konuk ise Nusaybin tarafndan köprü üzerinden Kzltepe ye geliyordum. Köprüden inince kesinlikle önümdeki otomobili fark etmedim. Otomobil sa tali yoldan gelmi, kör noktama geldii için görmedim. 50-60 metre geldikten sonra otomobili fark ettim. Herhangi bir kastmz yok. dedi.

Kazaya bakt esnada bize çarpt

34 EC 4194 plakal otomobil sürücüsü Ahmet Demir de hastaneden eve doru kendi yolunda ilerlerken, 73 SZ 472 plakal tanker sürücüsünün ilk kazaya bakt esnada kendilerine çarptn ve sürücünün sonradan kaçt iddiasnda bulundu.

Her 2 otomobil sürücüsü de hastaneden gelirken yolda kaza geçirmesi ise dikkat çekti.

Polis, kazalarla ilgili soruturma balatt.

Ana Sayfaya Git