Merkezüssü Çiçekdağı olan 5.4'lük Kırşehir depremi ile ilgili Kırşehir Valiliği açıklama yaptı

Kırşehir Çiçekdağı'nda meydana gelen ve Ankara'da da hissedilen deprem için Kırşehir Valiliği gerekli açıklamayı yaptı. Kırşehir Çiçekdağı'nda meydana gelen depremin büyüklüğü 5.4 olarak kaydedilmişti

Haberler 11.01.2016 - 00:38 Son Güncelleme : 11.01.2016 - 00:38

Kırşehir çiçekdağında meydana gelen ve Ankarada da hissedilen deprem için Kırşehir Valiliği gerekli açıklamayı yaptı. Kırşehir çiçekdağında meydana gelen depremin büyüklüğü 5.4 olarak kaydedilmişti

Kırşehir Valiliğinden yapılan açıklamada, merkez üssü çiçekdağı ilçesi olan depremde ağır hasar ve yaralanmalar olmadığı belirtildi. Açıklamada, Merkez üssü çiçekdağı ilçesi olan 5.4lük depremde herhangi bir olumsuzluk yaşanmamıştır. Ekiplerimiz bölgede faal halde durumu kontrol etmektedir denildi.

Kırşehirin çiçekdağı ilçesinde deprem sonrası şoka giren 2 kişi ise İlçe Devlet Hastanesine kaldırılarak müşahede altına alındı.

Boğaziçi Üniversitesi Kandilli Rasathanesi ve Deprem Araştırma Enstitüsü, saat 19.40ta merkez üssü Kırşehirin çiçekdağı ilçesi olan 5 büyüklüğünde bir deprem meydana geldiğini açıklamıştı.

Ana Sayfaya Git