Mersin'de sapık öğretim görevlisi, görevden men edildi! İşte nedeni

Mersin'de öğretmen görevlisi tacizi sabah saatlerinde gündeme oturdu. Mersin Üniversitesi Teknik Bilimler Meslek Yüksekokulu Bilgisayar Programcılığı Bölümünde öğretim görevlisi, derste bıraktığı öğrencisine cinsel istekre bulunarak geçirebileceğini açıkladı.

Haberler 08.06.2017 - 11:21 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Mersinde öretmen görevlisi tacizi sabah saatlerinde gündeme oturdu. Mersin Üniversitesi Teknik Bilimler Meslek Yüksekokulu Bilgisayar Programcl Bölümünde öretim görevlisi, derste brakt örencisine cinsel istekre bulunarak geçirebileceini açklad. Bunun üzerine harekete geçen genç örenci durumu yetkililere bildirmesi üzerine sapk öretim görevlisi aça alnd. Henüz Mays aynn banda engelli kza tecavüz iddias ile sarslan Mersinde yaanan bu olay da herkesi artt

MERSN Üniversitesi Teknik Bilimler Meslek Yüksekokulu Bilgisayar Programcl Bölümü örencisi S.Dyi dersten geçirmek için cinsel iliki teklif ettii öne sürülen öretim görevlisi .K., aça alnd.

Üniversitede .Knin dersinden geçemedii için mezun olamadn iddia eden S.D. adl genç kz, öretim görevlisinin kendisini bilinçli olarak braktn ve odasna gittiinde uygunsuz teklifle karlatn iddia ederek ikayetçi oldu. Bunun üzerine önceden önlem alan Ahlak Polisi, .Ky, örencisiyle bir evde birlikte yakalad. Cinsel taciz iddiasyla mahkemeye çkarlan .K., tutuksuz yarglanmak üzere serbest braklrken, üniversite yönetimi idari soruturma açt.

Mersin Üniversitesinden yaplan açklamada, 5 Haziran 2017 tarihinde basnda yer alan haberde belirtilen taciz olaynda ad geçen öretim eleman aça alnmtr. Olayla ilgili soruturma devam etmektedir denildi.

ENGELL KIZA TACZ VAKASI DA YAANMITI

Mersinde market ve büfe iletmecilii yapan S.K., i yerinin yaknnda evi olan zihinsel engelli Y.C.yi 27 Nisan akam Erdemli çamlna götürdü. S.K., engelli çocua burada tecavüz etti. Y.C. geç saatte evine gelince annesi G.C. kukulanarak nereden geldiini sordu. Y.C. de yaadklarn annesine anlatt.

KABUL ETMED, KAYITLARDAN ORTAYA çIKTI

Annenin ikayeti üzerine S.K. gözaltna alnd. Y.C. tarafndan tehis edilen S.K. suçlamay kabul etmezken Mersin Üniversitesi Tp Fakültesi Hastanesinde muayene edilen Y.C.nin cinsel tacize urad belirlendi. Ayrca S.K.nn otomobiliyle Erdemli çaml yönüne gittii MOBESE kaytlarndan da ortaya çkt. S.K., çkarld nöbetçi mahkemece tutukland.

ç çAMAIRINDA KAN GÖRÜNCE çILGINA DÖNDÜ

Yaanan olay nedeniyle büyük sknt içinde olduunu anlatan anne G.C., Daha önce hiç eve geç gelmemiti, o gün geç gelince biraz sorguladm. Nerede olduunu sorduumda büfeci amcann kendisini çamla götürdüünü söyledi. Hemen iç çamarn kontrol ettim, kan görünce çlgna döndüm. O sapktan ikayetçiyim, sonuna kadar da bu iin peini brakmayacam dedi.

Ana Sayfaya Git