Merve Sevi uzatmalı sevgilisi Çalkan Algün ile erdi muradına

Güzeller güzeli oyuncu Merve Sevi uzatmalı işanlısı ile dünya evine girdi. Aşkını gözlerden uzakta yaşayan oyuncu Merve Sevi'nin evlendiği haberi adeta gündeme oturdu. spor eğitmeni Çalkan Algün ile uzunca bir süredir birlikte olan Merve Sevi'nin gelinlikli hali de sosyal medya da çok konuşuldu

Haberler 12.08.2017 - 02:13 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Güzeller güzeli oyuncu Merve Sevi uzatmal ianls ile dünya evine girdi. Akn gözlerden uzakta yaayan oyuncu Merve Sevinin evlendii haberi adeta gündeme oturdu. spor eitmeni çalkan Algün ile uzunca bir süredir birlikte olan Merve Sevinin gelinlikli hali de sosyal medya da çok konuuldu

Sevi, sosyal medya hesabndan gelinliiyle ilgili bir paylam yapmazken yalnzca nianlsnn elinden tutarken çektii bir hikaye paylat.

NKAH DAVETYELER ORTAYA çIKMITI

u günlerde tatil yapan çift, nikah davetiyelerini de dostlarna datmaya balad. çiçek yerine Tema Vakfna ba yaplmasn isteyen Sevi ve Algünün nikah Cemile Sultan Korusu Kr Tepede 19.45te kylacak.çiftin nikah davetiyelerinde gagalaryla kalp yapan yeil renkli iki muhabbet kuu da dikkat çekti.

MAYISTA NANLANMILARDI

Geçtiimiz 14 ubatta sürpriz bir paylamla spor eitmeni çalkan Algünle birlikte olduunu duyuran Merve Sevi evlilik yolunda ilk adm att.

Spor eitmeni çalkan Algünle birlikteliklerini aknn boynuna sarld kareyi Millet yeni doann saklar, ben de onu aka aka kimseden kaçtm yok. 1 Ocakta evet dedim notuyla paylaarak ilan eden Merve Sevi dün nianland. likisini sosyal medyadan duyuran Sevi nianlandn da yine sosyal medya hesabndan yapt paylamla duyurdu.

Geceye ait fotoraf sosyal medya hesabndna takipçileri ile paylaan 29 yandaki Sevi, altna Love notunu dütü. Algün ise Hayatmda yaadm en heyecanl en güzel ve en anlaml akamd dedi.

Ana Sayfaya Git