Mescidin gece bekçisi, ilk görev gününde hayatını kaybetti

Manisa'da, Fetih Mescidi'nin gece bekçiliği görevinin ilk gününde, 1'i kadın 3 kişiyle arasında çıkan arbedede kalbi duran Zübeyir İlter (50), yaşamını yitirdi. Polisin gözaltına aldığı 3 şüpheliden 1'i adliyeye sevk edildi, 2'si adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

Haberler 20.05.2022 - 00:17 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Olay, dün gece saatlerinde ehzadeler ilçesi Bayndrlk Mahallesi Bayrak Tepe mevkisinde restorasyon çalmalar süren Fetih Mescidi önünde gerçekleti. M.K. adl erkek, 1 kadn ve 1 erkek arkadayla restorasyonuna 16 Maysta balanan Fetih Mescidinin bulunduu Bayrak Tepeye çkmak istedi. Mescidin dün göreve balayan gece bekçisi Zübeyir lter, M.K. ve beraberindekilerin tepeye çkmasna izin vermedi. lter ve M.K. arasnda çkan tartma arbedeye dönütü. Bu srada fenalaan lterin kalbi durdu.

HAYATA DÖNDÜRÜLDÜ

hbarla bölgeye polis ve salk ekipleri sevk edildi. Olay yerinde yaplan kalp masajyla hayata döndürülen lterin kalbi, kaldrld Manisa ehir Hastanesinde bir kez daha durdu. Vücudunda herhangi bir darp ve yara izi bulunmad örenilen lter, doktorlarn müdahalelerine ramen kurtarlamad. lterin görevine balad ilk gün yaamn yitirdii örenildi.

Polis, M.K. ile yanndaki 2 kiiyi gözaltna ald. Polisteki ilemlerinin ardndan üphelilerden M.K. adliyeye sevk edildi, dier 2si ifadelerinin ardndan salverildi.

Ana Sayfaya Git