Mesut Yar'ın yeni kanalı belli oldu mu?

Türkiye Gazetesinin haberine göre, Konuk olduğu canlı yayında programını hangi kanalda sürdüreceği sorusuna yanıt veren Mesut Yar, "Kanal D'de devam edeceğiz diye söylemiştim ama Star TV'ye de boş değilim" dedi.

Haberler 31.03.2016 - 18:15 Son Güncelleme : 31.03.2016 - 18:15

Türkiye Gazetesinin haberine göre, Konuk olduğu canlı yayında programını hangi kanalda sürdüreceği sorusuna yanıt veren Mesut Yar, Kanal Dde devam edeceğiz diye söylemiştim ama Star TVye de boş değilim dedi.

Gerçekleştirdiği televizyon programları, hazırladığı belgeseller ve Televizyon Hastası isimli köşe yazıları ile tanıdığımız Mesut Yar, konuk olarak katıldığı 360da yayınlanan Elifnağme programında samimi açıklamalarda bulundu.

STAR TVYE BOŞ DEĞİLİM

Burada Laf çok programının yayın hayatına Cnn Türkde veda etmesinden sonra nerede devam edeceği ile ilgili soruya espirili yanıt veren Yar Bir haber kanalında ne kadar yapılabiliyorsa o kadar iyi yaptık programı. 6 sezondur devam eden program bitti ama son programımızda Kanal Dde devam edeceğimizi açıkladım. Star TVnin de bu konuda yaklaşımı var. Star TVye de boş değilim dedi.

OYUNCULUĞU BECEREMEYEN OYUNCU OLMASIN

Televizyon yayınlarını Televizyon Hastası adlı gazete köşesinde yorumlayan Mesut Yar, ekran için yapılan işlerle ilgili de şöyle konuştu: Ben de bazı sinema filmlerinde ve dizilerinde rol alıyorum. 12 saniyede beyaz perde beni sevdi. Oyunculuğu beceremeyen oyuncu olmasın. Önümüzdeki yıl bir çok oyuncu Meryem Uzerlinin durumuna düşecek. En sevdiğim dizi Hayat Şarkısı. Hande Doğandemir ve Serkan çayoğlunun Hayatımın Aşkı dizisi çok tutacak.

Ana Sayfaya Git