Meteoroloji bölgeleri sıraladı ve uyardı!

Meteoroloji'den alınan bilgilere göre Hakkari'de kar yağışı etkili olacak. Sabah ve gece saatlerinde yurdun kuzeybatı kesimlerinde yer yer sis ve pus beklenirken, iç ve doğu bölgelerde buzlanma ve don tahmin ediliyor.

Haberler 28.11.2020 - 10:38 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Meteoroloji, yurdun genelinde ya beklenmediini açklad. Bütün bölgelerin parçal ve az bulutlu geçecei tahmin ediliyor. Sabah ve gece saatlerinde Marmarann güneydousu, ç Ege, ç Anadolu ile Karadenizin iç kesimlerinde yer yer pus ve sis hadisesi bekleniyor. ç ve Dou kesimlerde yer yer buzlanma ve don olay görülecei tahmin ediliyor.

6 L çN BUZLANMA VE DON UYARISI

Meteoroloji 12. Bölge Müdürlüünden yaplan açklamaya göre, havann parçal yer yer çok bulutlu geçecei bölgede, sabah saatlerinde pus, buzlanma ve don olay bekleniyor.

Scakln mevsim normallerinde seyredecei bölgede, rüzgar kuzeyden hafif, zaman zaman orta kuvvette esecek.

Gece en düük hava scakl, sfrn altnda olmak üzere Karsta 12, Erzurumda 10, Arda 9, Ardahanda 5, Erzincanda 4 ve Idrda 2 derece ölçüldü.

Gün içinde en yüksek scaklklarn ise Idr ve Erzincanda 8, Arda 7, Erzurum ve Karsta 5, Ardahanda 3 derece olmas öngörülüyor.

Bölgede sabah saatlerinde buzlanma ve don olay beklendiinden bata sürücüler olmak üzere, vatandalar ile yetkililerin dikkatli ve tedbirli olmas istendi.

Ana Sayfaya Git