Dikkat! Önümüzdeki hafta geliyor..

Hava durumu konusunda Meteoroloji son dakika uyarılaına devam ediyor. Önümüzdeki Pazartesi gününden itibaren yeni bir dalganın yurda giriş yapacağı ve havalarınserinleyeceği açıklandı. Öyle ki kavrulduğumuz şu günlerde yeni hava ile birlikte serinleyeceğiz.

Haberler 14.07.2017 - 23:35 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Hava durumu konusunda Meteoroloji son dakika uyarlana devam ediyor. Önümüzdeki Pazartesi gününden itibaren yeni bir dalgann yurda giri yapaca ve havalarnserinleyecei açkland. Öyle ki kavrulduumuz u günlerde yeni hava ile birlikte serinleyeceiz.

Meteorolojiden yaplan açklamada, beklenen kuvvetli yalar için ilgililerle vatandalarn dikkatli ve tedbirli olmas gerektii belirtilirken, Meteorolojik uyar ve raporlarn takip edilmesinin önemli olduu vurguland. Meteoroloji Genel Müdürlüünün önümüzdeki haftaya ilikin hava tahminiyle ilgili açklamas öyle:

PAZARTES VE SALI GÜNÜ KUVVETL YAI

Ülkemizin kuzeybat kesimlerinin, 17.07.2017 Pazartesi gününden balayarak serin ve yal havann etkisi altna girecei tahmin ediliyor. Saanak ve gök gürültülü saanak yalarn, 17.07.2017 Pazartesi günü Marmarann batsnda, Sal günü Marmarann dousu ve Bat Karadenizde yer yer kuvvetli olmas bekleniyor.

Ana Sayfaya Git