Metropoll Araştırma GYY Özer Sancar FETo'dan gözaltına alındı

Metropoll Arştırma Şirketi'nin sahibi terör örgütü feto yandaşlığından gözaltına alındı. Çok ünlü araştırma şirketi olan Metropoll araştırmanın sahibi Özer Sancar'ın gözaltına alındığı haberi son dakika olarak yansıdı. Pek Özer Sancar'ın gözaltına alınma sebebi ne?

Haberler 04.06.2017 - 00:36 Son Güncelleme : 04.06.2017 - 01:37

Metropoll Artrma irketinin sahibi terör örgütü feto yandalndan gözaltna alnd. çok ünlü aratrma irketi olan Metropoll aratrmann sahibi Özer Sancarn gözaltna alnd haberi son dakika olarak yansd. Pek Özer Sancarn gözaltna alnma sebebi ne? Gündeme Özer Sancarn sosyal medya hesab olan twitterdan yaplan açklama sonrasnda ünlü ismin Todays Zaman yazar olduu da örenildi. Peki Özer Sancar kimdir?

Özer Sancarn ailesi, Twitter hesabndan Özer Sencar göz altna alnmtr. Sebep ve mahiyetini biz de henüz tam olarak bilememekteyiz.Sürecin en ksa sürede sonuçlanmasn umuyoruz. Bu bilgiyi onun adna kamuoyuna saygyla iletiyoruz. (Ailesi) mesajn paylat.

REFERANDUM SONUçLARINI BELRTMLERD

RS FMde Yavuz Ohann hazrlayp sunduu Bidebunudinlede konuan Sencar, yüzde 10luk bir kesimin kararsz olduunu söyleyerek esas belirleyici olann da bu yüzde 10 olduunu ifade etti. Sencar, Kararsz yüzde 10u yanna çekmeyi baaran kazanr dedi.

REFARANDUMA OHALDE GDLMEYECEKTR

Sencar, OHAL sürecinde sanda gitmenin demokratik olmayaca tartmasna ilikin olarak, Cumhurbakan Recep Tayyip Erdoann karakterini düündüümüzde OHALde sanda gidilmesini istemeyecektir. Zira OHALde kazandn dedirtmez. Dolaysyla OHALde refaranduma gitme ihtimali yoktur ifadelerini kulland.

CHP YÜKSELTE

Sencar bugün seçim olsa hangi parti yüzde kaç oy alacak sorusunun yantn da verdi. Kasm aynda bir önceki aya göre CHPnin 3 puanlk bir artla 23.5tan 26.5a yükseldiini belirten Sencar, AK Partinin de yüzde 3lük bir düü kaydettiini ifade etti. AK Partinin oylar Ekim aynda yüzde 53 iken Kasm aynda yüzde 49.5e dümü. Sencar, MHPnin oy oran yüzde 11.5, HDPnin oy oran ise yüzde 10.7 olarak göründüünü ifade etti.

ÖZER SENCAR KMDR?

Özer Sencar, 9 Mays 1947 tarihinde zmirin Ödemi ilçesinde domutur. lkokul ortaokul ve liseyi Ödemide okuduktan sonra Ankarada 1966 ylnda Atatürk Üniversitesi Ziraat Fakültesine kaydoldu. Tarm ve Hayvanclk Bakanl ve TÜBTAK bursunu kazanarak yüksek örenimini sürdürdü. 1970 ylnda üniversite eitimini bitirdi.

Tarm Bakanl Uak Zirai Mücadele ve Karantina Müdürlüünde ksa bir süre çaltktan sonra Atatürk Üniversitesi Ziraat Fakültesinin 28 ubat 1971 tarihinde açm olduu snav kazanarak ayn fakültenin Tarla Bitkileri Bölümüne asistan olarak girdi. 1976 ylnda doktorasn tamamlad.

1979 ylnda Atatürk Üniversitesi tarafndan bir yl süreyle A.B.D. Michigan Eyaleti Michigan State Üniversitesinde aratrma ve inceleme yapmak üzere görevlendirildi.

1982 ylnda doçent oldu. 1986 ylnda Cumhuriyet Üniversitesi Tokat Ziraat Fakültesi Tarla Bitkileri Bölümüne doçent olarak atand ve Tarla Bitkileri Bölüm Bakanl görevine balad. 1992-1994 yllar arasnda Tokat Gaziosmanpaa Üniversitesi Rektör Yardmcl, 1993-1996 yllar arasnda Tokat Gaziosmanpaa Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dekanl görevinde bulundu.

Özer Sencar, Metropoll Aratrma Merkezinin kurucusudur ve bakan olarak görev yapmaktadr.

Ana Sayfaya Git