MHP'de bir istifa depremi daha! 410 kişi istifa etti

MHP'de bir istifa depremi daha yaşandı. MHP Gölcük İlçe Başkanlığı'ndan 410 kişi istifa etti.

Haberler 01.08.2017 - 13:44 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

MHPde bir istifa depremi daha yaand. MHP Gölcük lçe Bakanlndan 410 kii istifa etti.

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Gölcük lçe Bakanl üyesi 410 kii dün akam partilerinden istifa etti. Gölcükte bulunan Koray Aydn Parknda bir araya gelen partililere istifa dilekçeleri datld. Notere verilmek üzere dilekçeleri dolduran 410 kii MHPden istifa etti.

Habertürk Haber Merkezinin haberine göre, toplu istifann gerekçesi olarak MHP genel merkezinin politikalar gösterildi. stifa edenler arasnda MHP eski MKYK üyesi Adnan Özdere, eski ilçe bakanlar, eski belediye meclis üyeleri de yer ald. MHP Gölcük lçe Bakanlnn bin 100 üyesi bulunuyordu.

YEN PARTYE KATILACAKLAR

MHP eski MYK Adnan Özdere Meral Akenerin kuraca yeni partide bulunacaz. Bu partide artk eskisi gibi sac, solcu yok. Merkez bir parti olacak. Ayn ideal için bir arada olacaz. MHPnin baka mecralarn sürüklendiini gördüümüz için imdi baka bir partiye geçiyoruz diye konutu. Habertürke konuan MHP l Bakan Aydn Ünlü, MHPnin kurumsal yapsyla ters düenlerin zaten bizde ii yok. Bizim de onlarla iimiz yok. Onlardan da hiçbir beklentimiz yok. Allah yollarn açk etsin. steyen istedii yere gidebilir dedi. (haberturk)

Ana Sayfaya Git