Midyat Kaymakamı, sosyal medyada hesap açtı

Mardin'in Midyat İlçesi Kaymakamı Hüseyin Tekin, ilçe sakinlerinin kendisine daha rahat ulaşabilmesi için sosyal medyada hesap açtı. Kaymakam Tekin, "Vatandaşla aramızda duvar olmayacak. Midyatlı doğrudan Kaymakamına ulaşabilecek" dedi.

Haberler 07.09.2017 - 00:59 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Midyat Kaymakam Hüseyin Tekin, Midyatta daha iyi bir hizmet vermek ve vatandalara daha yakn olmak için sosyal medyada, kiisel facebook sayfas açt.

MDYAT KAYMAKAMLII

Facebook sayfas üzerinden dünyann her yerindeki Midyatlnn kendisine rahatlkla ulaabileceini belirten Tekin, Artk dünyann, Türkiyenin bir gerçei var, sosyal medya üzerinden insanlar birbirleri ile daha rahat, hzl ulaabiliyor. Bu anlamda özellikle vatandalarmzn daha rahat, daha hzl ve dorudan bana ulaabilmeleri için kendi adma facebook hesab açtm. Yeni 2-3 gün oldu ve 500ün üzerinde hemehrimiz takibe ald. Onlarla sosyal medya üzerinden arkada olduk. Sorun, sknt, problemleri konusunda dorudan ve ilk elden bana ulaabiliyorlar. Birçounu makama davet ettim. Kendileriyle çay içeceiz, dertleriyle, skntlaryla alakal konuacaz. Vatandala aramzda duvar olmayacakr dedi.

Ana Sayfaya Git