Milletin özgür sesleridirler!

21 Ekim Dünya Gazeteciler Günü vesilesiyle mesaj yayınlayan Ak Partili Diyarbakır Bağlar Belediye Başkanı Hüseyin Beyoğlu, gazeteciliğin kutsal bir meslek olduğunu dile getirerek, tek taraflı bakış açısını yansıtmayan objektif esaslara dayalı olarak hakikatleri dile getiren gazetecilerin her zaman halkın özgür sesi olduğunu söyledi.

Haberler 22.10.2020 - 00:16 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Balar Belediye Bakan Hüseyin Beyolu 21 Ekim Dünya Gazeteciler Günü dolaysyla mesaj yaymlad.

Beyolu, mesajnda gazeteciliin kutsal bir meslek olduunu belirterek, objektif esaslara dayal olarak hakikatleri dile getiren gazetecilerin her zaman halkn özgür sesi olduunu bildirdi.

Günümüzde teknolojinin gelimesiyle gazeteciliin de farkl bir boyut kazandn ancak bu meslein deerini yitirmediini, aksine daha fazla ihtiyaç duyulur hale geldiini ifade eden Beyolu, unlar kaydetti:

MLLETN ÖZGÜR SES

Tek tarafl bak açsn yanstmayan, yol gösterici ve çözüme katk sunan basnmzn objektif esaslara dayal eletirileri bizim için her zaman deerlidir. Bu yöndeki eletiriler aziz milletimize daha çok hizmet etmemize yardmc olur. Kadim ve kutsal bir meslek olan gazetecilik deerini hiçbir zaman yitirmez. Bu vesile ile içinde bulunduklar tüm zorluklara göüs gerip fedakarca çalarak halkn haber alma hürriyetinin gerçeklemesini salayan kymetli basn emekçilerimizin 21 Ekim Dünya Gazeteciler Gününü en kalbi duygularmla tebrik ediyorum.

Ana Sayfaya Git