Milli Savunma Bakanı Işık Mardin'de halka seslendi

Milli Savunma Bakanı Fikri Işık kardeşlik projesi kapsamında Mardin'e gitti. İlk Tugay Komutanlığına giden Işık, sonrasında da Yeşilli ilçesinde Yeşilli Belediye Başkanı Hayrettin Demir ve ilçe vatandaşları ile bir araya geldi

Haberler 19.06.2017 - 02:18 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Milli Savunma Bakan Fikri Ik kardelik projesi kapsamnda Mardine gitti. lk Tugay Komutanlna giden Ik, sonrasnda da Yeilli ilçesinde Yeilli Belediye Bakan Hayrettin Demir ve ilçe vatandalar ile bir araya geldi.

AK Parti Yerel yönetimlerden sorumlu Genel Bakan Yardmcs Erol Kaya ile birlikte Mardine gelen Bakan Ik bölgenin teröre teslim olmamas ve kalknmas için gerekenin yaplacan söyledi. Bakan Ik Mardinde il ziyaretini 70. Mekanize Piyade Tugay Komutanlna gerçekletirerek Tugay Komutan Albay Altan Erden brifing ald. Klada ismini tayan aaç diken bakan k Aaca ilk can suyunu vererek askerler ile görütü. Mardine gelen Bakan Ik Mardin Havalimannda Mardin Valisi Mustafa Yaman, AK Parti Genel Bakan Yardmcs Erol Kaya, AK Parti Mardin Milletvekili Orhan Mirolu, 70. Mekanize Piyade Tugay Komutan Albay Altan Er, l Emniyet Müdürü Hasan Onar, l Jandarma Komutan Jandarma Albay Zafer zcan ve siyasi erkan karlad.

lk ziyaret 70. Mekanize Piyade Tugay Komutanlna

70. Mekanize Piyade Tugay Komutanlnda Albay Altan Er den brifing alan Bakan Ik askeri yetkililer ile yapt görümede unlar kaydetti. Sizler kurmay kadromuz olarak emrinizde vatan evlatlar ile bu mücadeleyi yürütüyorsunuz. Bundan dolay sizlere teekkür ediyor, baarlar diliyoruz. Sizlerin ihtiyaçlarnn karlanmas için yüklü bir gayret gösteriyoruz. Bugün komutanmzdan brifing aldk, ihtiyaçlarn örendik. nallah onlar da en ksa sürede karlanmas için gerekli talimatlar vereceiz. Sizin bu mücadeleyi yürütürken en iyi artlarda yaamnz için gerekli tedbirleri alacaz. Türk askeri kahramandr. Bundan hiç tereddüdümüz yok. Ancak tedbir her eyden önce gelir. Tedbiri elden brakmadan bu vatan için yaplmas gereken her eyi yapmaya devam edin. Allah yar ve yardmcnz olsun diye konutu.

Yeilli Belediyesinden hizmet mesaj

Mardinin Yeilli ilçesinde Yeilli Belediye Bakan Hayrettin Demir ve ilçe vatandalar ile bir araya gelen bakan Ik , Yeilli ilçesinin çözülmesini istedikleri sorunlar dinleyerek çözüm için gerekenin yaplacan ifade etti. Mardinin tarihi ve kültürel güzelliklerine dikkat çeken Bakan Ik bölgenin terörden dolay sknt çektiini ifade ederek , Terörden dolay uzun yllar hak ettii kalknma hamlesini yapamad. Biz Mardinin ve bölgenin teröre teslim olmamas ve kalknmas için elimizden gelen bütün gayreti gösterdik. Ancak kalknmada birinci öncelik huzur ve güvendir. Huzur ve güvenin tam olarak salanmas tam bir kalknma için art dedi. Bakan Ika Belediye Bakan Hayrettin Demir Mardine özel kalay ilemeli mangal hediye ederek Mardin ve ilçelerinin sorunlarna çözüm bulduu için teekkür etti. (türkiyegazetesi)

Ana Sayfaya Git