'Miras’ kavgasında 3 kişinin katili, 13 gündür aranıyor

Kayseri'de miras nedeniyle çıkan tartışmada kuzenleri Seyit (30) ve Gaffar Mehmet Yılmaz (20) ile dayıları Serdar Yılmaz'ı (44), tabancayla öldüren Mehmet Yılmaz (41), 13 gündür aranıyor. Kaçan şüphelinin bulunması için ayrıca özel ekip kuruldu.

Haberler 17.01.2022 - 00:25 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Olay, 3 Ocakta Melikgazi ilçesi, Hunat Mahallesi, Gavremolu Caddesinde meydana geldi. ddiaya göre Mehmet Ylmaz, kuzenleri Seyit ve Gaffar Mehmet Ylmaz ile miras nedeniyle tartt. Ksa sürede büyüyen tartmaya Seyit ve Gaffar Mehmet kardelerin days Serdar Ylmaz da dahil oldu. Mehmet Ylmaz, belinden çkard tabancayla 2 karde ile Serdar Ylmaza ate açt. Olay yerinden geçen Mustafa Akbuluta da yerden seken mermi isabet etti.

2 KARDE OLAY YERNDE ÖLDÜ

çevredekilerin ihbaryla bölgeye polis ve salk ekipleri sevk edildi. Salk görevlileri, yaptklar kontrolde Seyit ile Gaffar Mehmet Ylmazn hayatn kaybettiini belirledi. Serdar Ylmaz ile Mustafa Akbulut da ambulanslarla özel hastaneye kaldrld. Serdar Ylmaz, doktorlarn tüm müdahalesine ramen kurtarlamad. Mehmet Ylmaz ise olay yerinden kaçt. Kayseri Devlet Hastanesi morgunda otopsileri tamamlanan iki karde ve daylar, Hulusi Akar Camisinde klnan cenaze namaznn ardndan Kocasinan ilçesinde bulunan Karahüyük Mahallesindeki mezarlkta topraa verildi.

KENT GR- çIKILARINDA KMLK KONTROLÜ

Kaçan Mehmet Ylmaz, 13 gündür her yerde aranyor. Asayi ube Müdürlüü Cinayet Büro Amirlii ekipleri, Ylmazn yakalanmas için özel ekip kurdu. Ekipler, yüz yüze yaplan görümelerle Ylmazn izini sürüyor. Ylmazn kentten ayrlma ihtimali kar hava yolu, demir yolu ve kent giri-çk noktalarnda kimlik çalmalar yaplyor.

Ana Sayfaya Git