Misafirhaneye yerleştirildi!

Büyükşehir Belediyesi, hurdacılık yaparak ailesini geçindiren Ayhan Saraç ve ailesinin temel ihtiyaçlarını karşılayarak, Büyükşehir Belediyesi misafirhanesine yerleştirdi.

Haberler 18.03.2020 - 09:48 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Diyarbakrda hurdaclk yaparak einin tedavi masraflarn karlayan ve evinin geçimini salamaya çalan Ayhan Saraç (46) ile ailesi oturduu evin kirasn ödeyemeyince ev sahibi tarafndan evden çkarld. Saraç ailesinin yaam zorluu baz basn yayn kurulularnda yer almas üzerine, Vali ve Büyükehir Belediye Bakan Vekili Hasan Basri Güzelolunun talimatyla Basn Yayn ve Halkla likiler Daire Bakanl ile Sosyal Hizmetler Daire Bakanl harekete geçerek aile ile görüüp Büyükehir Belediyesi Misafirhanesine yerletirdi.

YARDIM EL UZATILDI

Büyükehir Belediyesi bünyesinde ücretsiz hizmet veren Giysi Bankasndan ailenin mont, pantolon, gömlek gibi giyim ihtiyaçlar giderilirken aile bireyleri, Büyükehir Belediyesi bünyesindeki misafirhanesine yerletirildi. Ayhan Saraç ve ailesi Büyükehir Belediyesi misafirhanesinin tüm imkan ve dier hizmetlerden yararlanacak. Büyükehir Belediyesi yetkilileri ayrca Sosyal Yardmlama Vakf üzerinden da aileye nakdi yardm salad.

Saraç ailesi, barnma ve temel ihtiyaçlarnn giderilmesi konusunda verdii destekten dolay Vali Güzelolu ve Büyükehir Belediyesi yetkililerine teekkür etti.

Ana Sayfaya Git