Moral ziyareti!

Şanlıurfa Cumhuriyet Başsavcısı Öztoprak, personele moral ziyaretinde bulundu

Haberler 24.09.2020 - 09:02 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

anlurfa Cumhuriyet Basavcs Tolgahan Öztoprak, 1 ve 2 Nolu T Tipi Kapal Ceza nfaz Kurumlarnda izole altnda bulunan personellere moral ziyaretinde bulundu.

Basavc Öztoprak, kapal ceza infaz kurumlarn ziyaret ederek, Bilim Kurulunun tavsiyeleri ve Adalet Bakanlnn talimatlar dorultusunda koronavirüsle mücadele kapsamnda alnan tedbirleri de yerinde inceledi.

NFAZ KURUMUNA ZYARET

zole altnda bulunan nfaz Koruma Memurlarna tatl ikramnda bulunan Basavc Öztoprak, Bilim kurulunun tavsiyeleri ve bakanlmzn talimatlar ile koronavirüse kar alnan önlemler kapsamnda hepiniz büyük bir özveri ile çaltnz. Cumhuriyet Basavclmzca alnan ilave tedbirler sayesinde u an itibari ile iki kurumumuzda da Kovid-19a yakalanan hiçbir hükümlü ve tutuklumuz bulunmamaktadr. Bu baarda emei geçen kurum müdürlerimiz ve sizlere disiplinli ve özverili çalmalarnzdan ötürü teekkür ediyoruz. Maske, mesafe ve temizlik kuralna sk bir ekilde riayet etmeye devam edeceiz. ifadelerini kulland.

Kendilerini ziyaret eden Cumhuriyet Basavcs Tolgahan Öztopraka teekkür eden kurum personelleri, bu zor süreçte ellerinden gelen çabay göstereceklerini ifade etti.

Kurumlarda alnan tedbirleri inceleyen Öztopraka Cumhuriyet Savcs çada Ak, 1 Nolu T Tipi Kapal Ceza nfaz Kurumu Müdürü Ylmaz Topal ve 2 Nolu T Tipi Kapal Ceza nfaz Kurumu Müdürü Fatih Sertaç çelik de elik etti.

Ana Sayfaya Git